Autor Zpráva
zimmi
Profil
Jak udelat zakulacene rohy pomoci CSS???
Plaváček
Profil
Pro Internet Explorer výhradně pomocí obrázků (na pozadí), pro Mozillu třeba takto:
http://www.jakpsatweb.cz/css/moz-border-radius.html
zimmi
Profil
Muzes mi priblizit to s tim obrazkem???
diki
zimmi
Profil
ul{list-style-type:none;
width:20%;
height:100%;
margin-left:5%;
margin-top:5%;
moz-border-radius:50px;
background-color:#860c0e;}

me to moz-border-.radius nejak nefacha v mozille:((
habendorf
Profil
-moz-border-radius

ta pomlčka tam musí být
zimmi
Profil
aha,diki:D
Plaváček
Profil
Třeba takto jednoduše pro blok s pevnou šířkou.

http://www.art-pgn.info/plavacek/ramecek.html

U plovoucího layoutu se člověk neobejde bez několika vnořených bloků, ale tím tě teď nebudu zatěžovat.
zimmi
Profil
diki moc:D
to pouziju. no jo, ale co kdyz potrebuju jinou barvu ???
Plaváček
Profil
Uděláš si obrázek s jinou barvou a bloku .ram nastavíš barvu pozadí, jakou máš v obrázku.
zimmi
Profil
a cem ten obrazek udelam??
Plaváček
Profil
Nó.. zkus nějaký grafický editor, myslím, že takový jednoduchý obrázek zvládne i Malování ve Windows.
zimmi
Profil
to mozna jo, ale moje ruka ho nezvladne:)))
to ten kulatej okraj musim vymalovat sam,ne?
Plaváček
Profil
Co si neuděláš sám, to nemáš :) Což ostatně platí všeobecně, nejenom ve webdesignu.
zimmi
Profil
njn, takze kulaty rohy budou jen v mozille a firefoxu:))
zimmi
Profil
#napis{margin-left:5%;
margin-top:5%;
background-color:#860c0e;
color:#ffffff;
width:85%;
height:10%;}

proc kdyz napisu <span id="napis">blafadf</span> mi to nefunguje?????
zimmi
Profil
respektive se mi to zobrazi nekde dole na strance, cemuz by ale margin-top mel zabranit ne???
Honza Hučín
Profil
zimmi
A to je stále o kulatých rozích, nebo už jiný problém? Jestli jiný problém, založ na to prosím novou diskusi.

O kulatých rozích tu už byla řeč, viz
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=7&topic=17 11
Takže tuto větev uzavírám. Znovu žádám všechny, aby před vytvořením nové větve diskuse hledali, zda se problém už neřešil někde dřív!!!
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.