Autor Zpráva
juanito
Profil *
ahoj, mohl by mi nekdo vysvetlit, proc v uvedenym priklade http://www.juanito.webz.cz/_01.html v IE "vylejza" background z pod divu s fotkou o nekolik pixlu, kdezto ve FF je to "dobre"? diky za pripadny rady.
habendorf
Profil
Klasika - font-size a line-height. Jinak doporučuji clearovat.
juanito
Profil *
aj ;) muzes bejt konkretnejsi? nejsem uplne v obraze ...
habendorf
Profil
.fotografie img {font-size:0;line-height:0;}

Tečka je tam záměrně, protože to musíš předělat na class, nemůžeš mít stejné id použité vícekrát.
Jinak ty divy kolem obrázků (#fotografie) jsou úplně zbytečné, stačí dát pro img float a všechny ty divy vyházet.
juanito
Profil *
aha! diky za radu, habendorfe :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.