Autor Zpráva
Meloun
Profil *
Ahoj, neporadi mi nekdo, jak zastylovat tlacitko prochazet pro upload souboru? pls
Dejme tomu, ze chci, aby melo tenhle styl: style=\"background=#91998e; color=white\"

Predem dik moc, uz jsem zoufalej :(
nightfish
Profil
style="background-color: #91998e; color: white"
djlj
Profil
Meloun
To, pokud vím, nejde...
Meloun
Profil *
Ty me asi nechapes... Ty zpetny lomitka jsou tam u me dobre... Protoze ja pouzivam sablony a cela stranka je vygenerovana u postupne pridavana do promenne $stranka (je to vlastne string). A az je cela vygenerovana, tak to PHP teprve preda sablonam a ty to zobrazi... Takze v lomitkach problem neni...

Spis jde o to, ze to tlacitko se tam, pokud to dobre chapu, zobrazi jako nasledek vlozeni toho:
<input type=\"file\" name=\"soubor\" size=\"30\" maxlength=\"".constant("max_velikost_souboru")."\">
Ale tlacitko jako takove vlastne ve zdrojaku napsane neni... Proto nevim, jak ho zastylovat...

Poradi pls nekdo? Uz jsem zoufalej...
Meloun
Profil *
To, pokud vím, nejde...

Sakra, jestli to nejde, tak je to bude na strance jako pest na oko :(
halogan
Profil
Mozna nejak obskurne by to slo, ale doporucuji spise precist toto:
http://www.456bereastreet.com/archive/200409/styling_form_controls/
http://www.456bereastreet.com/archive/200410/styling_even_more_form_co ntrols/
llook
Profil
Javascriptem lze tlačítko procházet nahradit za jiné tlačítko, třeba i s jiným textem, ale může se to chovat nevyzpytatelně:
http://weblog.oborsky.cz/spot83873432.html
habendorf
Profil
Pokud vím, tak jediný co jde nastylovat, je pořadí input - tlačítko nebo tlačítko - input.
Meloun
Profil *
Dik moc, proctu si to ;-) Sam bych si asi neporadil ani nahodou...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.