Autor Zpráva
Borsa
Profil *
Prosím pomoooc... mám problém s Menem. Když ho dám do stránky bez pozicování, tak se mi zobrazí tak jak má - viz. Text odkazu.
Jakmile ho ale celý dám pozicovat třeba 60px od topu tak se to rozdrbe (viz.: Text odkazu)...
HTML kod si zobrazite a CSS kod je:
div.pole
{
position: absolute;
top: 90px;
left: 10px;
height: 332px;
width: 430px;
overflow: auto;

background-color: #b1cefa;


}






.mmm
{
position: absolute;
left: 0px;
top: 0px;
}


#mat
{
position: absolute;
left: 0px;
bottom: 0px;
}




body
{
background-color: #b1cefa;
}

div.links
{
position: absolute;
top: 60px;
left: 0px;
}

#menu
{
padding: 3px 0px;
border-bottom: 1px solid #778;
font-family: Trebuchet MS;
font-size: 14px;
font-weight: bold;
font-style: italic;
}
#menu li
{
margin: 0;
display: inline;
list-style: 0;
}

#menu li a
{
padding: 3px 6px ;
border: 1px solid #778;
border-bottom: none;
background: #DDE;
text-decoration: none;
margin-left: 3px;
}

#menu li a:link
{
color: #227;
}

#menu li a:visited
{
color: #667;
}

#menu li a:hover
{
color: #000;
background: #e2e0fc;
border-color: #227;

}

#menu li a#active
{
color: #000;
background: #b1cefa;
border-bottom: 1px solid #b1cefa;

}

body
{
background: #b1cefa;
}
Borsa
Profil *
Zatím to menu funguje jenom ve indexu ...
Acci
Profil
No protože máš div.pole 90px od vrchu a je použito absolutní pozicování. Nastav tam top třaba na 120px (pak ale bude problém při zvětšování písma
Borsa
Profil *
Acci sem řikal že tim to neni ... dal jsem 120 a podivej se ... pořád je to to stejny... :( beeeee čim to sakla jeee
Acci
Profil
No, a už je to dobře (používám Firefox)
Borsa
Profil *
hm ... tak to je divny .. u mě je to pořád špatně... chce to, aby to ještě zkusil někdo s IE
Borsa
Profil *
HELE už sem to zpravil, ale dost polovičatě -..... zkusil sem místo position: absolute; dát relative a de to jak má ....
Fred
Profil
úplně by stačili marginy, místo position:absolute
Borsa
Profil *
Hele nemá někdo nějakej návrh jak to spravit aby to bylo s absolutním pozicováním ???
Acci
Profil
Absolutní pozicování není moc dobrej nápad. Někdo si zvětší písmo, a už máš rozpadlý layout
Borsa
Profil *
fakt? to sem ani netušil ... takže to mám všechno dělat relativně?
Acci
Profil
Neměl jsem co dělat, tak jsem ti to sesmloli. Je to tady. Uprav si cesty k souborům a je to. Netestoval jsem to v Opeře, ale je to lepší, než to tvoje. Kdyby ti něco neblylo jasný, tak v profilu mám ICQ
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.