Autor Zpráva
Patys
Profil *
Na stránkách www.rczaskali.wz.cz , které jsem dělal já, mám menu vytvořené pomocí CSS.Ale v IE mi menu nefunguje, v Mozille jde v pohodě.Asi mám špatně umístěný soubor hover.htc.Můžete mi někdo poradit jak to opravit?
Casero
Profil
hover.htc bys měl dat myslím kořen adreáře, nebo tam kde máš css...ale myslím, že tím to nebude
venca163
Profil
Patys
dej hover.htc do kořene adresáře a cestu v css napiš (behavior: url("/htc/hover.htc";)
Patys
Profil *
Do kořene adresáře myslíš kam?
venca163
Profil
www.rczaskali.wz.cz/tady je kořen
a dej tomu příponu...myslím, že jsem jí tam neviděl...
viz. víše hover.htc
Patys
Profil *
Tak to je na mě asi moc složitý.Nějak to nechápu.Jsem dělam poprvé CSS...
venca163
Profil
Patys
ok, jinak zkusím...
soubor hover.htc nahraj do hlavního adresáře...
to první, co se ti objeví po připojení cez FTP
tam, kde máš index...ok?

a v css nahraď

behavior: url(hover.htc);

tímto

(behavior: url("/htc/hover.htc";)
WanTo
Profil
Jste si jistí, že Gecko umí zpracovat .htc?
venca163
Profil
reaguji na WanTo
IE mi menu nefunguje, v Mozille jde v pohodě
ten soubor hover.htc je tam jen pro IE...jinak menu beží bez problémů
WanTo
Profil
Špatně jsem si přečetl příspěvek, myslel jsem, že funguje v IE a v Mozille ne. Omlouvám se za matoucí informaci.
Patys
Profil *
Tak přesně to jsem udělal a teď už to nejde ani v Mozille.
venca163
Profil
už jsme to (doufám) vyřešili na ICQ
oprava:

behavior: url("/hover.htc");

přirozeně...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.