| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| MASH Profil |
#1 · Zasláno: 17. 9. 2006, 19:32:02 · Upravil/a: MASH
V CSS som začiatočník a skúšam prerobiť staré menu na www.uhrovec.sk z tabuľkového na css. Postupoval som podľa polopate.jakpsatweb - je to vlastne skopírovaný príklad s upravenými farbami. Ale v každom prehliadači sa zobrazuje inak (najbližšie k želanému je IE). Kde mám chybu? Čo robím zle?
Tu sú linky na môj pokus so zoznamom a css: Menu v CSS CSS súbor v Opere
vo FF
v IE
|
||
| Casero Profil |
#2 · Zasláno: 17. 9. 2006, 19:34:18
spíš by pomohllink...ale zkus nastavit padding, margin...
|
||
| MASH Profil |
#3 · Zasláno: 17. 9. 2006, 20:00:02
link tam je - aj na html (Menu v CSS) a aj na css (CSS súbor) - zatiaľ to priamo na stránke nemám - iba takto bokom.
|
||
| MZF Profil |
#4 · Zasláno: 17. 9. 2006, 20:13:30
V CSS som začiatočník a skúšam prerobiť staré menu na www.uhrovec.sk z tabuľkového na css
Tak se na jakpsatweb podívej na seznamy. Pomocí nich se dělá menu v CSS. Tabulek se úplně zbav, je to slepá ulička. |
||
| MASH Profil |
#5 · Zasláno: 17. 9. 2006, 20:20:20 · Upravil/a: MASH
MZF: ??? veď to je cez zoznam a css, ale nejako nadivoko a neviem prečo... Stránka je validná (to menu, nie celý web)
O tabuľkách to už teraz viem a preto to chcem prerobiť. |
||
| esemeska Profil |
#6 · Zasláno: 17. 9. 2006, 21:54:17
Pokusil jsem se to narychlo udelat, ale ve FF je to pri hover trochu odlisne... uvidis sam
<style> |
||
| MASH Profil |
#7 · Zasláno: 18. 9. 2006, 14:24:10
esemeska vďaka, ale nejako sa v tom nevyznám - zobrazuje mi to teraz podľa tvojho kódu pod sebou. Keď tam doplním z môjho css ul, il 'inline' tak je to také isté ako to moje (až na iný pading), ale tiež rozhádzané.
Môžeš ma, prosím, "nakopnúť" silnejšie? |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0