Autor Zpráva
cepo
Profil *
Cafte,

Mam niekolko INPUT poli pod sebou napr. takto:

<input type="text" name="name" id="name" /><br />
<input type="text" name="name" id="name" /><br />
<input type="text" name="name" id="name" /><br />

ich stylovanie je:

input {
width:100px;
border: 0px solid red;
background-color: red;
margin: 0px;
}

br {
clear: both;
}

Otazocka: Preco v IE ostava 1px margin okolo INPUT pola a napr. v Opere je to OK.
... a ked to skusim FLOATnut dolava tak v IE sa medzera zmensi resp. vznikne tam border 1px
ale v OPERE vznikne zase medzera :(
preco?
Gappa
Profil
Zkus vynulovat všemu margin a padding.

Formuláře jsou takové zákeřné a IE je zákeřný sám o sobě :)

Někdy je lepší formulářové prvky vůbec nestylovat (krom marginu atd)
cepo
Profil *
Uz som sa s tym pohral a cez border-bottom v IE a Padding-bottom v Opere sa skoro podobaju,
...ale je tu dalsi problem a to tlacitka, to sa tiez zobrazuje inac V IE a inac v OPERE,
napr. v IE neviem nestavit nulovy padding atd...
co sa tyka tych marginov a paddingov tak tie som mal vynulovane...
asi predsa len ostanem pri tom ze to nebudem stylovat formularove prvky
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.