| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| MilanJ Profil |
#1 · Zasláno: 29. 9. 2006, 12:24:13
Potřebuju vyřešit umístění několika obrázků, flashové animace a JS menu do hlavičky stránce, ale pořád to nevypadá jak má.
Problém bude pravděpodobně ve "floatování" jednotlivých objektů na stránce, nějak se mi nedaří to vyladit pro IE i FF. Mělo by to vypadat přesně tak, jak to je na stránce 1.HFK Olomouc. Poradí někdo? |
||
| MilanJ Profil |
#2 · Zasláno: 29. 9. 2006, 17:56:50
Možná je to tak jasný, že to nestojí za odpověď.:-)
|
||
| MilanJ Profil |
#3 · Zasláno: 30. 9. 2006, 09:32:17
Celá část se vlastně rozdělí na 2 řádky. Do jednoho se vejde 1 obrázek + flash, do druhého 2 obrázek, JavaScriptové menu a 3 obrázek. Součet šířek odpovídá šířce DIVu, který je obaluje, nemá nastavený žádný okraje.
Když nastavím u 1, 3 obrázku FLOAT: LEFT, a stejně tak obalím menu do DIVu , kterému dám také FLOAT: LEFT, nefunguje to taky, pořád tam bude vznikat mezera. Jsem docela nesvůj, že mi to nejde. Kde dělám chybu? |
||
| WanTo Profil |
#4 · Zasláno: 30. 9. 2006, 09:36:11
MilanJ
Sice nevím, kde je chyba, ale stejně pro tebe mám dobrou zprávu: v Opeře se to zobrazuje správně :o) |
||
| MilanJ Profil |
#5 · Zasláno: 30. 9. 2006, 10:20:29
To je dobrá zpráva? Neřekl bych...:-)
Proč FF a IE protestují? |
||
| MilanJ Profil |
#6 · Zasláno: 30. 9. 2006, 12:51:16
Tak jsem to vyřešil po svým... celou problematickou část jsem obalil do DIVu, který má nastavenu POSITION:RELATIVE, a obrázky+flash+menu je v absolutně pozicovaných DIVech.
Funguje to. |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0