Autor Zpráva
zonicek
Profil *
Zdravíčko.
Please dá se nějak pomocí stylů udělat největší velikost obrázku ?
Jde mi oto že mám vkládání obrázku do diskuze..
A jakmile je obrázek větší jak 500 tak to rozhodí okna...
Takže mě napadlo jestli tam nejde hodit class a max width
dík moc
wimstr
Profil
maw-width: (cislo)px; samozřejmě de
zonicek
Profil *
a jsou nějaké omezení ? dejme tomu IE a FF ?
Jinak děkuju moc
Dero
Profil
Takže mě napadlo jestli tam nejde hodit class a max width

Jde, ale v IE to fungovat nebude. Budeš muset použít např. expression.

http://www.chomat.net/weblog/weboviny/max-width-ie
zonicek
Profil *
Akorát mám pořád ještě problém v tom že když dám na image class='obrazek'

a do CSS

.orazek
{
max-width: 480px;
width:expression(document.body.clientWidth > 480? "480px": "auto" );
}

tak mi to v IE udělá všechny obrázky na 480a ne větší jak 480 na 480 :(
takže i když má něco 200 tak to je 480 :(
tiso
Profil
zonicek
máš zle ten expression - document.body.clientWidth je šírka body...
zonicek
Profil *
takže bych tam měl mít document.obrazek.clientWidth ???
zonicek
Profil *
Jakože celý kód je tento
html:
<img src='http://www.atlas.cz/design/logo.gif' class='postedimage' />

CSS
.postedimage
{
max-width: 100px;
width:expression(postedimage.clientWidth > 100? "100px": "auto" );

}
a něco tam dělám špatně :(
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.