Autor Zpráva
Quetz
Profil *
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda někdo nezná nějaké řešení na následující nepříjemnost:
Mám stránku s přepínačem tří stylů a jedním stylem pro tisk. Když zadám Náhled před tiskem, stránka se zformátuje tak, jakoby tam žádný tiskařský styl nebyl. Zkoušel jsem dost věcí (prohození prořadí stylů ve zdroji, odstranění přepínače, ponechání jen jednoho stylu [obecného] a stylu pro tisk), leč nefunguje to. Přepínač nemá tedy pravděpodbně na neobvyklé chování stylů vliv. Na jiném (mém) webu přitom funguje styl pro tisk tak, jak má.

Vzorová stránka bez přepínače

Hlavičky:
<link rel="stylesheet" title="styl" type="text/css" href="styl.css" media="screen">
<link rel="alternate stylesheet" title="tisk" type="text/css" href="tisk.css" media="print">

Děkuji za pomoc.
Alphard
zkus:
<link rel="stylesheet" title="styl" type="text/css" href="styl.css" media="screen">
<link rel="stylesheet" title="tisk" type="text/css" href="tisk.css" media="print">

http://www.jakpsatweb.cz/css/css-tisk.html
Quetz
Profil *
Bohužel nefunguje. Asi se budu muset uchýlit k @media{}, ale to až jako poslední možnost.
Alphard
tak jsem to zkusíl (Opera, Firefox) a zdá se, že tomu vadí title="..."
zkus ještě tohle, mě to šlo:

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="screen.css" media="screen">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="tisk.css" media="print">
Quetz
Profil *
Tohle řešení funguje pouze bez přepínače.
Skript identifikuje styl podle title=" ", zkusím to nějak změnit, ale moc si nevěřím, javascript nemám rád a moc ho neovládám. Přesto děkuji za pomoc.
Bubák
Quetz
A mohl bys použít tohle?
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="tisk.css" media="print">
Quetz
Profil *
Děkuji moc všem zůčastněným, funguje to. Já tušil, že to bude nějaké jednoduché řešení, jen na ně přijít.
Quetz.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0