| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| MHav Profil |
#1 · Zasláno: 26. 11. 2006, 23:54:53
Pokud by prosím někdo věděl jak toto zprovoznit pro FF, jsem z toho docela neštastný, nedaří se mě to v těch sloupcích zarovnat.
<table> <col span="3" style="text-align: left"> <col span="2" style="text-align: center"> <col style="text-align: right font-weight:bold"> <tr> <td>Produkt</td> <td>Popis materiálu</td> <td>Rozměry (cm)</td> <td>Objedn. č.</td> <td>Jednotka</td> <td>Cena bez DPH</td> </tr> <tr> <td>Fisurada E24</td> <td>Deska pro závěs poloskrytý</td> <td>š. 60 x dl. 60</td> <td>JK10724</td> <td>m2</td> <td>205,00 Kč</td> </tr> </table> V IE vidím první 3 sloupce zarovnány vlevo další dva uprostřed a poslední doprava a tučný. Ve FF 2.0 vše vlevo. Dík za pomoc |
||
| swetko Profil |
#2 · Zasláno: 27. 11. 2006, 00:09:40 · Upravil/a: swetko
bodkociarok ti chibala ((:
<col span="3" style="text-align: left;"> <col span="2" style="text-align: center;"> <col style="text-align: right; font-weight:bold;"> |
||
| MHav Profil |
#3 · Zasláno: 27. 11. 2006, 00:12:36
Bohužel Fire Fox porád zarovnává sloupce vlevo a poslední neztuční.
|
||
| Bubák Profil |
#4 · Zasláno: 27. 11. 2006, 01:03:02
<style>
/* ctvrty a paty sloupec */ .doprostred {text-align: center;} td:first-child + td + td + td, td:first-child + td + td + td + td {text-align: center;} /* sesty sloupec sloupec */ .tucnevpravo {font-weight: bold; text-align: right; color: blue} td:first-child + td + td + td + td + td {font-weight: bold; text-align: right;} </style> <table> <col span="3"> <col span="2" class="doprostred"> <col class="tucnevpravo"> Podle http://llook.wz.cz/weblog/ruzny-soubory/col/nahrada-colgroup.html |
||
| MHav Profil |
#5 · Zasláno: 27. 11. 2006, 10:36:18
Bubák
Moc děkuji, vypadá, že toto opravdu funguje, super. Jen mám ještě prosbu, dotaz, tímto ošetřím jednu tabulku, ale bohužel v druhém souboru mám ještě trochu odlišnou a potřebuji jakoby znovu nadefinovat td a col, myslíš , že lze i toto nějak jednoduše vyřešit? Nevím jestli stačí třída na table dát a vše se ovlivní ? Aby se mě neovlivnovaly navzájem. |
||
| tiso Profil |
#6 · Zasláno: 27. 11. 2006, 10:55:04
Použi buď triedu alebo id...
|
||
| MHav Profil |
#7 · Zasláno: 27. 11. 2006, 11:18:27
Ještě problém je , když se použije "td rowspan" toto Fire fox nějak nezvládne a špatně ty sloupce spočítá. Rozjíždí se to . Jde nějak toto ošetřit??
|
||
| tiso Profil |
#8 · Zasláno: 27. 11. 2006, 11:26:28
A dôvod použitia rowspan? Máš takú tabuľku, nestačí zalomiť riadok v bunke? FF primárne nepoužívam, tak o nejakej chybe s rowspan neviem, hodil by sa konkrétnejší popis problému...
|
||
| MHav Profil |
#9 · Zasláno: 27. 11. 2006, 11:39:50
http://www.firmakorinek.wz.cz/cenik_sadrok.html
třetí tabulka od shora - VARIO , třetí řádek první pole je spojeno se čtvrtým řádkem , IE v pohodě, FF už zruší zarovnání. |
||
| tiso Profil |
#10 · Zasláno: 27. 11. 2006, 11:49:45
Au...
Skús nastaviť tej tabuľke border-collapse: collapse, ale to fakt strieľam... |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0