Autor Zpráva
swetko
Profil
mam problem s pozicovanim poloziek menu
v opere a IE to funguje ale FF to vobec neberie
neviem ci vobec taky kod moze byt..
nahlad

kod:
=======================================
<style>
#menu
{
margin:0 auto;
background-color:#eeddbb;
width:750px;
height:80px;
display:block;
}

#menu ul
{
padding:0;
margin:0;
width:750px;
height:80px;
}

#menu ul li
{
float:left;
display:block;
width:100px;
height:35px;
background-color:#cba34d;
}

.1
{
display:block;
position:relative;
left:285px;
top:28px;
}

.2
{
display:block;
position:relative;
left:355px;
top:12px;
}

.3
{
display:block;
position:relative;
left:420px;
top:32px;
}
</style>

============================================

<div id="menu">
<ul>
<li class="1"><a href="index.html">polozka menu</a></li>
<li class="2"><a href="priklady.html">polozka menu</a></li>
<li class="3"><a href="kontakt.html">polozka menu</a></li>
</ul>
</div>
============================================
dakujem za rady
venca163
Profil
.1 .2 .3
takovéto třídy ti FF nevezme...název třídy by neměl začínat číslicí
swetko
Profil
venca163
dakujem ... take jednoduche .. ts ts
vivat diskuse.jakpsatweb.cz inak by som nat tym dumal do zajtra ((:
Knopi
Profil
swetko: Nejen číslice, třídy, nebo identifikátory by měli mít alespoň tři písmenka. Takže například .ab {position: relative;} je špatně, i když ti třeba tento případ bude fungovat.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Knopiho:
třídy, nebo identifikátory by měli mít alespoň tři písmenka. Takže například .ab {position: relative;} je špatně
Říká kdo?
habendorf
Profil
třídy, nebo identifikátory by měli mít alespoň tři písmenka

Nesmysl.
Knopi
Profil
Chamurappi, habendorf: Máte pravdu, já jsem šmoula a popleta. Dle normy by měli mít alespoň dva znaky!!! Proč? To nevím, vyčetl jsem to z knížky, podle nějaké normy...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0