Autor Zpráva
Lolita
Profil
Ahoj,

Mam div centrovany na stred a pak posunuty nahoru(posunou ho obrazky), kdyz dam background na botton right, tak neni obrazek videt cely ale orazeny(z prava a zespodu), kdyz sem pod nej dal dalsi div co ho posune o kousek nahoru, tak je orezany jeste vic (zespodu), jak to muze vznikat? Ze by clearovani?

Ta kyticka dole na https://akela.mendelu.cz/~xmaterno/dbs/ << ted tam neni right, ale nejaky procenta, takze proc to orezava zespodu? Prijde mi jako by to bralo proti celku a ne jen proti tomu divu kde je to nastaveny.

V IE6 je to OK, ale v IE7 i FF je to spatne (tak jak to ja nechci).

Diky za pomoc
Railbot
Profil
background: url('flower.gif') no-repeat fixed #FFE6E6;
background-position: 95% bottom;

Proč je tam fixed?
Lolita
Profil
No tak kdyz tam bude scroll tak bude jen dole ale ja chci aby tam byla furt , nicmene ted mi doslo, ze to je asi kravina, pacto jak se da jednou uplne dolu, tak uz tam bude, ze? Ale stejne, kdyz dam right, tak je proste moc vpravo a v IE6 je zas tam kde bych ji chtel \:
Railbot
Profil
Tak to napozicuj pomoci % nebo px
Fixed tam nedavej. Proste to klasicky odsunes dolu (treba prave bottom) a tam uz vzdycky bude at je ten div dlouhy jak chce. Fixed je na to, pokud chces, aby se pozadi drzelo stale na stejne pozici v okne.
Lolita
Profil
No dobre, ale furt to odsune doprava o moc, kdyz tam dam right, a kdyz tam dam procenta, tak to stjene udela v IE6 jinak nez v 7 a FF ...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.