Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Anonymní Profil * |
Mám div (menu) V tom menu mám jakoby nadpisy, které jsou v class které mají přiřazeno background img. Jenže. Div je široký 153px a třída také. Ve firefoxu je to vše fpořádku, ale v internetu exploreru je zprava jakási podivná mezera. Co s tým? Tady je kód. Prý se to řeší přes jakýsi bug nebo co. Kam to dát? Do kterého divu? Díky
xhtml: <div id="menu"> <div id="menu-content"> <div class="background-heading"> <b>Menu</b> </div> neaky text v menu </div> </div> css: #menu{ border-top: 20px #ffffff solid; width: 153px; float: left; margin: 0px; padding: 0px; clear: right; } #menu-content{ width: 150px; margin: 0px; padding: 0px; background-color: #dfdfdf; float: left; text-align: left; font-family: verdana; font-size: small; min-height: 1000px; _height: 1000px; } .background-heading{ background-image: url(nadpis.jpg); background-repeat: repeat-y; width: 153px; margin: 0px; border: none; height: 32px; padding-top: 7px; font-family: verdana; font-size: large; text-align: left; } Moc prosím pomozte. Děkuji! |
||
Vladosik Profil * |
#2 · Zasláno: 11. 12. 2006, 19:56:16
Neni to nahodou par prispevku pod Tebou?? Tema "Div v divu"
|
||
Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 11. 12. 2006, 20:05:02
Ano. Nikdo neodpověděl co s tím. Prosím poraďte!
|
||
Zahon Profil |
#4 · Zasláno: 11. 12. 2006, 20:59:12
zkusil bych ie-brouci.dero.name. Měl byste tam snad najít řešení.
|
||
Vladosik Profil * |
#5 · Zasláno: 11. 12. 2006, 21:16:36
Vzdyt jsi tam odkaz dostal ne?
|
||
Filips Profil |
#6 · Zasláno: 11. 12. 2006, 21:58:11
Odkaz dostal, ale asi neví do kterého divu to dát. Ten bug. Zkus ten menu-content.
|
||
Knopi Profil |
#7 · Zasláno: 11. 12. 2006, 22:05:18
Anonymní: Snažil jsem se, ale marně. Žádnou mezeru nevidím, nevím co je tvým cílem, nevím čeho chceš dosáhnout, no v podstatě se ani nedivím, že ti nikdo neodpovídá. Nemohl bys upřesnit problém a hlavně čeho bys chtěl dosáhnout. Ve Firefoxu i IE je to stejné, údajně menu - ani se to tak nejevý. Zkus to napsat znovu. :-)
Možná zde by také mohla býti odpověď http://css.interval.cz/menu/ . Ale opravdu netuším čeho chceš dosáhnout. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0