Autor Zpráva
Marek187
Profil
ako dosiahnem v css subore to, aby mi kod zobrazovalo takto, ako vam:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa



ked je dlhy kod, aby nepredlzilo celu stranku, ale aby sa ten kod horizontalne skroloval ... thx vopred ...
Railbot
Profil
overflow: auto
Marek187
Profil
overflow: auto
si si na 100% isty ?
Marek187
Profil
neviem preco, ale ja som zadaval kod plny pismen a bez medzier ... mne stranku to stale predlzi, ak pouzijem taky dlhy kod a neviem si rady ...
Dero
Profil
Marek187: overflow: auto spolu s určením šířky.
Marek187
Profil
Dero: a aku sirku mate nastavenu vy, ze nemate pevnu sirku, ale ze ta sirka sa prisposobuje stale podla velkosti okna prehliadaca ?
Marek187
Profil
hmm, vie mi v tom niekto prosim vas poradit? velmi by sa mi to zislo ...
Dero
Profil
Marek187: Pravděpodobně nějakou relativní. V tomto případě procenta.
Marek187
Profil
Dero: overflow:auto;width:100%
toto tam mam dat ?
Marek187
Profil
no dal som toto a nic to nerobi, absolutne nic :(
Dero
Profil
Marek187: Ano.
Dero
Profil
Marek187: Pak děláš něco špatně a bude lepší, když nám ukážeš stránku, na které se o to pokoušíš.
Marek187
Profil
moze byt, ze nejaky iny prvok tomu brani, aby tieto vlastnosti fungovali ?
Marek187
Profil
pokusam sa to na phpbb fore ... tam to vyzera takto:

.code{background:#fafafa;border:1px solid #d1d7dc;

color:#006600;font:12px Courier,"Courier New",sans-serif;padding:5px}
Marek187
Profil
zeby toto?

white-space: pre; max-width: 99%; overflow: auto; display: block
Marek187
Profil
dakujem vam aspon za snahu, uz mi to funguje ;)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.