Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Prosim Vas ako mam spravit <div> 900px siroky aby bol v strede stranky?? Prosiiiim o pomoc
Mam to zatial takto:

display: block;
width: 900px;

background-color: blue;

margin-left: auto;
margin-right: auto;
margin-top: 1px;

text-align: left;

padding: 0px 0px 0px 0px;


Ale to mi nejde pod <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> ide iba pod <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 //EN"> prosiiiim vas ako to mam upravit

dakujem
tiso
Profil
http://tiso.wz.cz/articles/vycentrovanie-obsahu-stranky.php
vendo
Profil
stačí to dať do dvoch vnorených div-ov, prvý z nich bude maľ align=center

pozri centrovanie cez document.body.clientWidth -

na stránke vendo.borec.cz/mozila/a1.htm
tiso
Profil
vendo
WTF? Co to (ku.va) je? Nie si just a little mimo?
vendo
Profil
Nehňápem - čo je na tomto mimo??? - okrem document.write...

1.
<script language="JavaScript" type="text/javascript">

var sirka = parseInt((document.body.clientWidth-900)/2, 10);
var vyska=parseInt((document.body.clientHeight-200)/2, 10);

document.write("<div align='center' style='position:absolute; left:"+sirka+"px; bottom:"+vyska+"px; z-index:1; color:#ff0000; background-color:#00a100; WIDTH:900px; HEIGHT:200px;'>");

document.write("<br>TOTO JE DIV<br></div>");
</script>

2.
<div align="center">

<div align='center' style='position:absolute; left:0px; top:0px; z-index:1; color:#ff0000; background-color:#00a100; WIDTH:900px; HEIGHT:200px;'>

</div></div>

myslím, že tu by to šlo aj bez position, top a left - vyskúšaj
vendo
Profil
Srry, ja viem, malo by sa to robiť cez innerHTML, ale zatiaľ:

1. nie som si istý tým, kam ma pustí syntax - či sa to dá jednoducho nahradiť

2. pokiaľ by bolo nutné ísť cez ID a getElementById, aj keby som to mal správne, je ešte stále dosť šanca že to pohnojím na tom správnom ID-čkovaní...

Doteraz som nenašiel nejaký komplexný popis tohoto DOM tagu. Keď sme pri tom, ak viete kde to je, poraďte aj niečo o innerText - vraj nejde v Mozille - a outerHTML... dík
tiso
Profil
vendo
Načo Javascript keď stačí CSS?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0