Autor Zpráva
dife
Profil *
mate nekdo skusenosti s Table-layout a spojovani bunek.? lze to vubec.?
Knopi
Profil
Samozřejmě to jde, osobně v použití table-layout nevidím žádný valný smysl. Toď můj názor.
dife
Profil *
OK dik a v cem dety vidis smysl necham si poradit.??
Knopi
Profil
Každý prohlížeč nakládá s tabulkami trošku jinak a pokud je člověk alespoň trošku šikovný, dosáhneš potřebného efektu i bez použití table-layout. Navíc záleží na různých okolnostech, třeba na textu, pokud bude delší, tak se ti table-layout stejně rozleze. Více zde http://www.jakpsatweb.cz/css/table-layout.html .
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.