Autor Zpráva
wyny
Profil *
Zdravim.
Mam automaticky generovany kod jednym CMS systemom ktory obr do stranky vklada nasledujuco:
<div class="main_class">
<br clear="all">
<div class="photo">
<a href="foto1.jpg><img src="th_foto1.jpg" border="0"><br>Mikulas</a>
</div>

<br clear="all">
<div class="photo">
<a href="foto2.jpg><img src="th_foto3.jpg" border="0"><br>Mikulas</a>
</div>

<br clear="all">
<div class="photo">
<a href="foto3.jpg><img src="th_foto3.jpg" border="0"><br>Mikulas</a>
</div>

..........
</div>

da sa pomocou css ich usporiadat tak aby boli napr v troch stlpcoch zarovnane pod sebou ????
vendo
Profil
Napíš si DIV určitej šírky tak aby ti vošli akurát 3 obrázky plus priestor medzi nimi...opakovať by sa to potom malo automaticky pod sebou...
alebo nejako generuj riadky tabuľky a vlož obrázky do tabuľky...
Railbot
Profil
wyny
A pokud je chceš mít po třech vedle sebe, tak jim dej float: left, ale vyhodit musíš to <br clear="all"> pokud to dělá to co si myslím. To tam ovšem máš zbytečně už teď. I když bez css se to dá těžko odhadnout, ale nejspíš jo.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.