21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
marat0
Profil *
Neví někdo, jak formátovat šířku sloupce na 18,9%? Když použiju čárku, tak to chápe IE a když tečku (18.9%), tak to chápe FF a v IE je layout na maděru.
Když jsem zkusil definovat šířku natvrdo, tak mi nelícujou background image se stíny. :-(((

Omlouvám se, jsem začátečník.
tiso
Profil
Keď si meníš veľkosť okna prehliadača tak to pasuje?
Chamurappi
Profil
Reaguji na marat0:
Tečka funguje všude, pokud vím. Ukaž stránku.
marat0
Profil *
Stránku mám na lokále, takže nemám jak ji ukázat. Jde o template na Joomlu. Mám tam šířku sloupce 19.9%. Ve FF i Opeře je to bez problému, ale v IE se mi celý levý sloupec posune pod mainbody (střední sloupec).Sířka 20% už je moc a 19% málo. :-( Když tam dám čárku, tak je všechno obráceně.
Velikost okna prohlížeče nato nemá vliv.

Opravdu není nějaký zápis, kde by bylo možné zvlášt definovat width pro IE a FF? Viděl jsem, že se někde používá parametr s přívlastkem !important.....to je co?

Díky moc!
Railbot
Profil
marat0
Opravdu není nějaký zápis, kde by bylo možné zvlášt definovat width pro IE a FF?
Použij pro IE podmíněné komentáře, kde IE nastavíš hodnoty jaké potřebuješ.

Viděl jsem, že se někde používá parametr s přívlastkem !important.....to je co?
Jak už název napovídá, danou vlastnost v CSS takový zápis udělá důležitou a tudíž přebíjí vše ostatní, v normalním případě by to bylo právě naopak.
habendorf
Profil
Nicméně tečka fungovat musí, takže problém je jinde.
Kamahl
Profil *
zkus tohle:
něco{width:18,9%;width:18.9%}
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0