Autor Zpráva
killer
Profil
Mam hlavni div a v nem dalsi dva (float na každou stranu), hlavní div ma nastavený "border: #9a9a9a solid 1px;" a divy v něm mají každej pozadí, v ie ten border jde videt ale v mozile, i když je tam na nej 1px místo tak nejde, co s tím?

PS: to pozadí se neopakuje takže to nemuze byt reseno obrazkem

Diky za rady
Knopi
Profil
killer: Tipuji to na neukončené obtékání http://www.jakpsatweb.cz/css/clear.html . Zkus pod floatované prvky vložit čističe. Jinak bez ukázky těžko říct. Tyto vykreslující se odlišnosti se vyskytují za specifických podmínek, které je třeba ukázat.
habendorf
Profil
Jinak bez ukázky těžko říct.

Kdepak, lehko říct. Je to jak říkáš - vzhledem k tomu, že obalový div nemá žádný obsah (veškerý obsah je floatovaný), vykresluje Mozilla border zcela správně tak, jak ho vykresluje.
Knopi
Profil
habendorf: :o)
killer
Profil
tady je obrazek, jde o ten sedy obrys na okrajich, a clear tam mam

obrazek
Knopi
Profil
killer: Heleď já skutečně věštit neumím, záleží také na tom kam jsi ho umístil. Zkus sem dát odkaz na živou ukázku, jistě by ti tady už někdo napsal důvod tvého problému. Mimochodem Mozilla se píše s dvěma "l".
killer
Profil
tak jsem to nahral na web

zde ukázka
tiso
Profil
Výška divu center je 0px, pretože obsahuje iba float prvky, border sa Ti nemá kde zobraziť...
Knopi
Profil
killer: Toho čističe jak jsme ti radili si tam nedal! :)

Zkus si to:

CSS:
.clear {
width: 100%;
clear: both;
height: 20px;
background: black;
}


#center {
width: 758px;
height: 500px; /* vyplň textem, jen ti pro ukazku natahuji blok abys to videl */
border-right: 10px solid red;
border-left: 10px solid red;
}

HTML:
...
<div id="web">
<div id="logo"><img src="images/betostav2pokusroz_02.jpg" /></div>
<div id="center">
<div id="left"></div>
<div id="right">center</div>

<div class="clear">&nbsp;</div>

</div>
...

Na rovinu doporučuji začít od začátku. Máš tam takových nešvarů, že se budeš spíše trápit...
killer
Profil
ano bylo to tím, diky za radu, ale jak to mam udělat když nechci pevnou výšku ??
killer
Profil
diky za radu, už je to ok
Knopi
Profil
No..., smaš tu výšku height: 500px; blok se ti bude natahovat úměrně podle obsahu.
tiso
Profil
killer tak že nejaký prvok s clear:both dáš do toho <div id="center"> a nie až zaň..
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.