Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Supik007 Profil * |
#1 · Zasláno: 22. 2. 2007, 00:08:29
Zdravím, narazil jsem na problémek, kdy jsem chtěl, aby tabulka měla trošku jiný vzhled na obrazovce, a jiný na papíru...
mám 2 css soubory, načítané takto : link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="<?php echo $doklad_screen_css;?>"> a tabulku <table class="pokus" ... > pokud definuji pokus {border: solid 5px} nemá to účinek. zatímco <table style="border:solid 5px" se chová podle očekávání. googlil jsem ale moc mi to nepomohlo, ani zde na webu jsem nenašel vysvětlení, jak na to. (kromě mlhavé informace u tagu table) Děkuji za vysvětlení případně radu Milan |
||
Supik007 Profil * |
#2 · Zasláno: 22. 2. 2007, 00:10:24
ehm ... to pokus { ... } je pochopitelně s tečkou na začátku,
Milan |
||
Plaváček Profil |
#3 · Zasláno: 22. 2. 2007, 06:26:37
Supik007
Doporučuji něco si o tabulkách nastudovat. Třeba zde: http://www.webtip.cz/art/wt_tech_html/wt_cssserial_017.html V tvém případě je ale pomoc jednoduchá. Pro tiskový styl zkus: table.pokus { border-collapse: collapse; border: 5px solid #cecece } To by mělo fungovat. |
||
Supik007 Profil * |
#4 · Zasláno: 22. 2. 2007, 09:49:03
Prozatím děkuji, doma vyzkouším.
Milan |
||
Supik007 Profil * |
#5 · Zasláno: 23. 2. 2007, 22:24:04
ZRUŠTE POPLACH !!!!
no, problém byl v proměnné $doklad_screen_css kde jsem chybně definoval cestu od / a ne od webrootu, hned jsem si říkal, že je to blbost, aby to nefungovalo, Dějkuji za snahu, a omluva ... Milan |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0