Autor Zpráva
Brko
Profil *
Další problém s pozadím. Obrázek se nezobrazí v Opeře a Mozille (IE 6.0 ano). Pokud nastavím divu "sidebar" pevnou výšku tak to funguje. Jinak ne. Čím to?

orig. - http://www.alarmy-novotny.cz/Produkty/

Dvousloupcový layout.

<div class="sidebar">
<div class="sidebar-left">
neco
</div>
<div class="content">
neco
</div>
</div>

.sidebar {
width: 750px;
background: url(/images/leftbar.jpg) repeat-y;
}

.sidebar-left {
padding: 5px 5px 0 7px;
float: left;
width: 200px;
}

.content {
padding: 5px 5px 0 5px;
float: right;
width: 520px;
}

Díky za odpovědi
habendorf
Profil
vyclearovat
Brko
Profil *
Nevím jak jsi to myslel, ale každopádně to nepomáhá.
Railbot
Profil
Nevím jak jsi to myslel, ale každopádně to nepomáhá.
To dává smysl :))

dolu do sidebaru dej něco co bude mít vlastnost clear: both

.clr {clear: both; ...}

<div class="sidebar">
<div class="sidebar-left">
neco
</div>
<div class="content">
neco
</div>
<hr class="clr" />
</div>
Brko
Profil *
Díky. Už to funguje. jenom se teď v každém prohlížeči dole objevila čáre. Asi to je okraj objektu, i když nevím. Neměly by se zobrazovat.
Railbot
Profil
Brko
Ta čára bude nejspíš ta <hr />, nemyslíš?

.clr {clear: both; line-height: 0; font-size: 0; height: 0; visibility: hidden}
asi bude stačit jen height: 0, hidden už je zbytečný.
Brko
Profil *
Railbot
Jsem magor. Sorry!!!
Manq
Profil
nebo display:none;
:)
Railbot
Profil
Manq
display: none určitě ne, v takovém případě by se prvek na stránce vůbec nezobrazil, takže by nebyl ani žádný clear. Na to pozor.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.