21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Tio
Profil *
Zdravim, chcel by som sa spytat ci existuje aj nejaky elegantnejsi sposob ako formatovat text v dive. Ja to robim tak ze spanu dam position relative a pomocou margin ho dostanem tam de chcem....zda sa mi to ale dost neelegantne...ide hlavne o to ze mam div a v nom rozne slova, kt. potrebujem mat vlavo, dalsie v strede dalsie v pravo a tak....ale nie uplne na okrajoch....dikes
Gappa
Profil
Nastavíš position: relative a pak s ním šoupeš marginem? nějaké divné, ne?

Tak trochu mi příjde, že chceš vytvořit něco jako tabulku, na což se (kupodivu) skvěle hodí tabulka :)

Hodnoty padding/margin jsou k dispozici vždy.

V případě, že chceš na řádek jednu slovo/větu vlevo a druhé vpravo, pro mě nejlepší řešení je asi toto (píšu to z fleku, nemusí to bejt uplně košer):

<p><span>Text vlevo</span>Text v pravo</p>

p {
text-align: right;
}

p span {
float: left;
text-align: left;
}
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0