Autor Zpráva
Jo jo
Profil *
Ahoj vsichni. Uz si nevim rady, jak vycentrovat obrazek. Jak ho centrujete vy? V IE je normalne vycentrovany, tam mu staci dokonce dat ho jen do divu s text-align: center;. Ale ve Firefoxu nic. Uz jsem zkousel-

margin: o auto;

take i -

margin-lef: auto;
margin-right: auto;

Ale obrazek je porad prilepenej k levymu kraji. Zbyvalo by mi jen dat mu pres margin odsazeni od levyho okraje, ale to se mi moc nechce (mozna ruzna velikost obrazku)
tiso
Profil
1. o je nejaká nová hodnota? nemyslel si náhodou 0?
2. máš definovanú šírku toho div-u?
Jo jo
Profil *
1) Jo to mela byt 0:-)
2) No jak se to vezme... Obrazek bude ve stredni casti stranky (mezi levym a pravym menu). A ten stred mam napsan definovan v procentech...
Bubák
Profil
Běžně cetruji obrázky, tak, jak ty, prohlížečům to nedělá problém. Jediný rozdíl oproti ukázce je, že používám externí CSS soubor, ale to na funkci nemá vliv.

<div style="text-align: center">
<img src="obrazek.png" height="100" width="200">
</div>

Pomohlo by, kdybys dal odkaz na stránku, nebo ukázku HTML a CSS.
Jo jo
Profil *
No ty stranky teprv vytvarim, tak na netu nejsou. Take mam css v externim souboru. Zkusim se na to podivat zitra jeste vic zesiroka, jestli se mi to tam s necim "nehada", ted jdu spat.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0