Autor Zpráva
szucs
Profil
Mozete mi prosim poradit, aby tento kod fungoval spravne aj pod IE?

<style>
p
{
behavior: url(hover.htc );
}

p
{
color:red
}

p:hover
{
color:green;
}
</style>
</HEAD>

<BODY>
<p >fsfs</p>
</BODY>
</HTML>
Mam to aj na webe www.skloruza.sk/skuska/15/
V tom istom adresari mam aj subor hover.htc

Script som bral z http://www.hszk.bme.hu/~hj130/css/list_menu/hover/
kde je aj popis problemu s htc u WINDOWS XP SP2, bohuzial som nepochopil ako to mam spravne implementovat.

Cital som
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=7&topic=36 12

kde sa pise o .htc súbory je potrebné posielať s MIME typom text/x-component, avsak nerozumiem, ako to ma prakticky realizovat

Skusal som dat subor hover.htc aj do ineho adresara, aj tak to nepomohlo

Cital som , ze mnohym to nefungue offline ale mne to nejde ani ked to umiestnim na web
flying gentleman
Profil
tohle ie nebere:((
zna to jenom jako a:hover
szucs
Profil
Funguje to, vid priklad
http://css.e-sign.cz/test45.html

Len bohuzial u mna to nefunguje a neviem ako nato to, hlavne ako posielat htc súbory s MIME typom text/x-component
flying gentleman
Profil
musis na web nahrat ten soubor .htc,jinak ti to asi nepojede
szucs
Profil
je tam uploadovany
flying gentleman
Profil
mas ho ve stejnym adresari_?
szucs
Profil
iste, mam ho tam, kde treba.
behavior: url(/hover/hover.htc );
Cize v adresari hover

Ale skusal som ho dat aj do korenoveho adresara

skusal som aj zapis behavior: url(hover/hover.htc );

Nic nepomaha
Fred
Profil
Mám pocit, že hlavčku posílá server, jestli ji nemůžeš ovlivnit a máš na serveru podporu php, pošli to htc na web jako php. A na úplný začátek toho .htc s příponou .php vlož

<?php
if (function_exists('ob_get_level') && (ob_get_level() > 0))
ob_start("ob_gzhandler");
header("Content-type: text/x-component");
header("Cache-Control: must-revalidate");
header("Expires: ".gmdate("D, d M Y H:i:s",
time() + 60*60*24*2)." GMT");
?>

sem původní obsah .htc
a na konec stránky
<?php ob_end_flush();?>

Ulož to jako hover.php a místo behavior: url(hover/hover.htc ); volej behavior: url(hover/hover.php );
szucs
Profil
Mám pocit, že hlavčku posílá server, jestli ji nemůžeš ovlivnit a máš na serveru podporu php, pošli to htc na web jako php. A na úplný začátek toho .htc s příponou .php vlož


Bohuzial nefunguje

www.skloruza.sk/skuska/15/index.php

teraz chce tiahnut subor hover.htc. Avsak na serveri sa nachadza hover.php
Posielam aj vypis, dufam, ze nenam nikde hlupy preklep

<?php
if (function_exists('ob_get_level') && (ob_get_level() > 0))
ob_start("ob_gzhandler");
header("Content-type: text/x-component");
header("Cache-Control: must-revalidate");
header("Expires: ".gmdate("D, d M Y H:i:s",
time() + 60*60*24*2)." GMT");
?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML>
<HEAD>
<TITLE> New Document </TITLE>
<META NAME="Generator" CONTENT="EditPlus">
<META NAME="Author" CONTENT="">
<META NAME="Keywords" CONTENT="">
<META NAME="Description" CONTENT="">
<style>
p
{
behavior: url(/hover/hover.php);
}

p
{
color:red
}

p:hover
{
color:green;
}
</style>
</HEAD>

<BODY>
<p id="pok">fsfs</p>
</BODY>
</HTML>
<?php ob_end_flush();?>

Dakujem za rady
Fred
Profil
szucs Zkus si to ještě jednou pořádně pomalu přečíst, nepsal jsem nic o změnách html, ale o změnách .htc. Udělal jsi něco úplně jinýho.
Fred
Profil
Jo a teď se dívám, že píšeš V tom istom adresari mam aj subor hover.htc , ale v umístšní http://www.skloruza.sk/skuska/15/hover/hover.htc nic není!
szucs
Profil
ale v umístšní http://www.skloruza.sk/skuska/15/hover/hover.htc nic není!

Samozrejme ze nie je ved podla rady si mi poradil,aby som subor hover.htc ulozil ako hover.php a ten tam je
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.