Autor Zpráva
thessa
Profil *
Ahoj. Když mám v menu nastavený odkazy takhle:

.menu td {text-align: center}
.menu td a {text-align: center; font-family: Arial; background-color: 850E0A; display: block; text-decoration: none}
.menu td a:hover {background-color: FFDB6E; width: 100%; height: 100%; color: 850E0A; font-weight: normal}
.menu td a:link {color: FFDB6E}
.menu td a:visited {color: FFDB6E}
.menu td a:active {background-color: A22B28}
#menu {float: left; background-color: 7E0C09}
(je to uzavřený do <div class="menu" id="menu">odkazy</div>)

a potom chci nastavit odkazy v textu jinak:

a {color: green}
a:hover {color: blue; font-weight: bold}

tak mi to ale při přejetí dělá tučný i ty odkazy v textu...myslela sem, že když mám před definicí to ".menu", tak se ale tak budou zobrazovat jenom odkazy v menu...nebo ne? Nevíte někdo, kde mám chybu, Děkuju.
thessa
Profil *
Pardon, na konci má bejt tak mi to při přejetí dělá tučný i ty odkazy v menu.
wimstr
<div class="menu" id="menu">odkazy</div>
tak tohle jsem vživotě neviděl.....co to má za význam?? to bude i ta chyba, máš u obojího nastavený odkaz stejně, to class dej jen té tabulce
thessa
Profil *
Jo no, mně se to zdálo nějaký divný...ale fungovalo to (až doteď), tak sem to něřešila:)) Každopádně děkuju:))
thessa
Profil *
No, tak ne. Já jsem odcházela, tak jsem na to jen v rychlosti koukla a myslela jsem, že je to ok, ale neni. Všechny definice fungujou, jen v tom menu se při přejetí myší udělají tlustší, ale to by neměly, ne? je to nastavený jen u normálních odkazů (ne pro ty co jsou v .menu)...

Jinak to mám takhle:

<div id="menu">
<div class="menu">
<table>odkazy</table>
</div>
</div>
Mistr
wimstr
Proč by to mělo vadit? Já myslím, že se to vzájemně netluče. Pravda, je to možná neobvyklé.
thessa
Profil *
Mistr: je fakt, že i když jsem to pak předělala, tak se nic nezměnilo.
Nevíte teda někdo, co s tim může být? Prosím.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0