Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
fosil Profil * |
#1 · Zasláno: 30. 3. 2005, 10:06:29
Mam odkaz s display:block, pokud najedu mysi primo nad text odkazu tak se podbarvi (hover - background), pokud ale nejsem primo nad textem tak se mi odkaz neaktivuje. Chtel bych aby to fungovalo v cele radce(display:block). V opere(7.6) to funguje, v exploreru(6) ne.
Dekuji za rady a {border:1px solid #000000; margin:1px 0;} a:link {text-decoration:none; color:navy; background-color:#0099FF; display:block;} a:visited {text-decoration:none; color:navy; background-color:#0099FF; display:block;} a:hover {color:aqua; background-color:orange;} a:active {text-decoration:underline; background-color:red} |
||
Plaváček Profil |
#2 · Zasláno: 30. 3. 2005, 10:28:11
a {
display: block; width: 100%; } možná, nebo podle šířky bloku, ve kterém je odkaz vnořen (v pixelech). Pozor na chybný box model IE. |
||
Indy Profil |
#3 · Zasláno: 30. 3. 2005, 11:01:08
Na tenhle problém jsem už taky narazil. Zjistil jsem, že to funguje až když odkaz získá focus (např. TABem nebo pravym klikem na odkaz a pak mimo). Jenže jsem ani po usilovné práci nepřišel na to, jak to spravim, a vzdal jsem to s tím, že je to další žertík od Microsoftu.
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0