Autor Zpráva
Adun
Profil *
CHtěl bych na každou svou stránku dát toto:


<ul>
<a href="http://www.toplist.cz/"><script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
document.write ('<img src="http://toplist.cz/count.asp?id=458601&logo=bc&http='+escape(top.d ocument.referrer)+'&wi='+escape(window.screen.width)+'&he='+escape(win dow.screen.height)+'&cd='+escape(window.screen.colorDepth)+'&t='+escap e(document.title)+'" width="88" height="120" border=0 alt="TOPlist" />');
//--></script><noscript><img src="http://toplist.cz/count.asp?id=458601&logo=bc" border="0"
alt="TOPlist" width="88" height="120" /></noscript></a>
</ul>

Jenomže těch stránek tam mám více a tak bych to chtěl udělat pomocí CSS abych to nemusel do každé vkládat sám, ale fakt nemvím jak, moc díky za radu
Casero
Profil
Adun
Přes CSS to nepujde. Použij php a funkci include.
Suji
Profil
No pomoci CSS to fakt nepujde, CSS je urcene ke stylovani dokumentu, ne na vkladani obsahu. Pokud by ty stranky byly v PHP, tak bys ten kus kodu mohl ulozit do souboru treba toplist.php a do kazdeho dokumentu ho vloz pomoci include("toplist.php")
Adun
Profil *
ok, díky za rady, zkusím to s tím php, něják si zkusím poradit, moc díky
Adun
Profil *
Mno ale to by moc nepomohlo, nebot bych stejně musel to include("toplist.php") dát do každé stránky že? hmm...
Adun
Profil *
Juuuuu, ale ono fakt funguje :D
Adun
Profil *
Jo a teď mě napadá...bude se to započítávat do návštěv? Ono ten html kod je totiž v tom toplist.php a ten nikdo nenavštěvuje...bude to fachat?
Adun
Profil *
Jo tak ono to nakonec nefunguje, udělal sem soubor toplist.php a do ní vložil :

<ul>
<a href="http://www.toplist.cz/"><script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
document.write ('<img src="http://toplist.cz/count.asp?id=458601&logo=bc&http='+escape(top.d ocument.referrer)+'&wi='+escape(window.screen.width)+'&he='+escape(win dow.screen.height)+'&cd='+escape(window.screen.colorDepth)+'&t='+escap e(document.title)+'" width="88" height="120" border=0 alt="TOPlist" />');
//--></script><noscript><img src="http://toplist.cz/count.asp?id=458601&logo=bc" border="0"
alt="TOPlist" width="88" height="120" /></noscript></a>
</ul>

na ostatní stránky sem dal include("toplist.php") a nic
Railbot
Profil
A máš ty ostatná stránky také jako *.php?
Adun
Profil *
Jo tím to bylo thx, už to fachá...takže moc dík jen se chci ujistit...bude se to započítávat do návštěv? Ono ten html kod je totiž v tom toplist.php a ten nikdo nenavštěvuje...bude to fachat?
Peca
Profil
Dej si zobrazit zdrojový kód té stránky a uvidíš...
Adun
Profil *
OK, vše běží v pohodě, moc díky všem
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.