Autor Zpráva
Cirdan
Profil *
Zdravim.. mam taky mensi problem a neviem co stym,.....
mam takyto externy css subor...
#hlavicka {position: relative; width: 86%; height: 0%; top: 0%; left: 7%; color: #b8860b; background-color: #f0ffff; color: #000000; font-size: 160%; font-family: Arial; font-weight: bold; border-top: 3px ridge #00ffff; border-left: 3px ridge #00ffff; border-bottom: 3px ridge #00ffff; border-right: 3px ridge #00ffff; }


#lavy {position: relative; float: left; width: 15%; height: 60%; top: 13%; color: #000000; background-color: #f0ffff; font-size: 98%; font-family: Arial; font-weight: bold; border-top: 3px ridge #00ffff; border-left: 3px ridge #00ffff; border-bottom: 3px ridge #00ffff; border-right: 0px ridge #00ffff; }

#obsah {position: relative; float: right; width: 85%; height: 60%; top: 13%; color: #000000; background-color: #f0ffff; font-size: 95%; font-family: Arial; border-top: 3px ridge #00ffff; border-left: 3px ridge #00ffff; border-bottom: 3px ridge #00ffff; border-right: 3px ridge #00ffff; }

a potom mam normalne v html kode...
<div id="hlavicka">
hlavicka halvicka hlavicka
</div>

<div id="lavy">
menu menu menu
</div>

<div id="obsah">
obsah obsah obsah
</div>

Mno a problem je tento.. v IE a Opere to ukaze tak ako cem... ale v Mozille, Mozilla Firefox a Netscape 7.0 to zobrazi tak, ze ten div s id obsah sa zacina tam kde sa konci div lavy..... Cize je posunuty o celu dlzku odstavca dole...
PLiiiiiiiiiiiiiiz.... Neviete co s tym????
Dakujem moc pekne....
Yuhů
Profil
jaký má ta stránka doctype?

Zkus jenom tak cvičně do stylu připsat

* {-moz-box-sizing: border-box;}

a prostuduj si

http://www.jakpsatweb.cz/css/mody-prohlizecu.html
bojars
Profil
#lavy {position: relative; float: left; width: 15%; ...
#obsah {position: relative; float: right; width: 85%;...
IMHO: na 100% by som nešiel...
A skús to ešte uzavrieť patičkou s:
clear: both;
Cirdan
Profil *
doc.. co????
v tomto som lama lamovata.. neviem co je doctype.... :-(((
Ale dikes mrknem na to.....
Inac to * {-moz-box-sizing: border-box;} zapisat len tak.. niekde na zaciatok??
Dikes moc...
Martin Kuželka
Profil
Nebo dej tu stránku někam na net, my se na to podíváme...
Cirdan
Profil *
No mna klepne... funguje to..... To si Yuhu len tak pride... napise * {-moz-box-sizing: border-box;} a ono to ide... super... :-B
Dikes moc....
Cirdan
Profil *
No mna klepne... funguje to..... To si Yuhu len tak pride... napise * {-moz-box-sizing: border-box;} a ono to ide... super... :-B
Dikes moc....
Cirdan
Profil *
aaa.. jak mozem jedno vymazat... zblbol net a som to hodil 2x omylom.... :-(
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.