Autor Zpráva
jijijik
Profil *
Ahoj...
¨http://jijik.ic.cz/test.html
Proc je v mozile a v IE ten sloupec odskoceny?
v opere to jde dobre...
Chystam se takhle udelat hovermenu ale ta mezera mi tam dost vadi...
v com je problem?
DIKY
jijijik
Profil *
http://jijik.ic.cz/test.html

znovu ta adresa
Casero
Profil
jijijik
padding, margin máš nulový?
Taps
Profil
Zkus si udělat zvlášt styl pro operu a zvlášt pro ie -> http://css.interval.cz/clanky/css-zvlast-pro-msie-a-ostatni-prohlizece /
jijijik
Profil *
ano, to prave mam
jijijik
Profil *
me spis jde o to cim je to takovy ze je to odskoceny...
slo by to ale vyresit pos.relative ale nevim jak to udelat aby to platilo vsude jinde jen ne v opere...
marginy mam vsechny na 0 padding taky
Vladosik
Profil
Ten Tvuj zapis je takovej divnej... ul li ul li... Proc seznamu nenadafinujes class??
V tvem pripade radsi vyuzij tento zpusob http://css.interval.cz/clanky/experimentalni-vysouvaci-hover-menu-bez- skriptovani/

Edit: A jinak tady prakticky to co tvoris - http://css.interval.cz/clanky/hover-menu/

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: