Autor Zpráva
HGD
Profil
mam takovej dotaz, dá se udělat stránka s beztabulkovym layoutem? ale bez toho, aby se tam vkládal kód přes PHP.
Viděl sem vzhled, kde to bylo dělaný přes <div></div>, ale to byl jenom 2 sloupcovej vzhled, a já potřebuju dít dokupy 3 sloupcovej a když to udělam v tabulkách, tak se nikdy nedoženu s pozadim a ndapisama a tak
Miloš
Profil
http://css.interval.cz/clanky/trisloupcovy-layout-svaty-gral/
HGD
Profil
hm, sice pěkný, ale něco s tim provést, to je za trest, to to asi vypada, že se na to vyprdnu a dam to do tabulek s pevnou šířkou a bude klid :D
MZF
Profil
Jestli ti připadá svatý grál složitý a potřebuješ pevnou šírku, mrkni na třísloupcový fixní layout se stejnou délkou panelů.
HGD
Profil
složitej ani ne, ale když změnim šířku, tak se mi to uplně rozhází a dokupy už to nedam, Navíc bych potřeboval mít ty tři sloupce uprostřed a ne přes celou šířku
Mastodont
Profil
HGD

To už snad není problém si upravit width, ne??
HGD
Profil
mno, ale pak sou tam nějaký callpading a podobný nesmysli a ty mi to pak celý rozhodí, mno uvidim, to eště zkusim až přidu domů

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: