Autor Zpráva
Rob Roy
Profil *
Dobry den,

nasel jsem na intervalu tento clanek a chtel jsem si podle neho vytvorit sve vlastni stranky.

Tedy jsem si cely zdrojovy kod prekopiroval - vcetne obrazku k sobe. Zjistil jsem, ze je vse ok, kdyz v obsahu s plovoucí sirkou je delsi nez obsah s menu. Kdyz je to naopak, pak nastane neco takovehohle.

Prosim, neporadil by ste mi nekdo?
J
Profil *
Může tam zlobit čistič hr. Zkuste místo něho třeba

.cleaner {clear: both; visibility: hidden; }

<br class="cleaner">
Rob Roy
Profil *
funguje to!!!!!! Velmi dekuji, mam z toho takovou radost!
J
Profil *
BTW: On by fungoval i HR.cleaner {CLEAR: both; DISPLAY: none}, kdyby tam nebylo to DISPLAY: none, ale visibility: hidden
Railbot
J
To by mě zajímalo proč má být u tagu br visibility: none. Napíšeš nám to? Naopak ti tam chybí vynulovaná například line-height.
J
Profil *
Railbot:
"To by mě zajímalo proč má být u tagu br visibility: none. Napíšeš nám to?"
Nenapíšu. Protože se o ničem takovém nezmiňuju :-)
"Naopak ti tam chybí vynulovaná například line-height."
Předpokládala jsem, že Rob Roy chtěl rychlou první pomoc, a detaily si může dopilovat sám.
Rob Roy
Profil *
J
presne tak a jsem moc rad, ze jsem ji dostal, takhle muzu pracovat dal, bez toho bych tady sedel dalsich 24h a jen se dival, pro mi to nejde :(
J
Profil *
Rob Roy: Takže ještě pro upřesnění: Ve Vašem zdroji bylo u čističe hr použito display:none - to je v případě čističe (podobně jako prázdný blok) k ničemu. Jako čistič můžete použít jakýkoliv prvek s clear: both, zneviditelnit ho visibility:hidden, a případně ještě nastylovat tak, aby nezabral žádné místo na výšku.
Railbot
J
.cleaner {clear: both; visibility: hidden; }

<br class="cleaner">

O ničem takovém se nezmiňuješ?
J
Profil *
Railbot: Dotaz v 11.29 byl "To by mě zajímalo proč má být u tagu br visibility: none. Napíšeš nám to?"
Myšleno zřejmě zbytečné visibility: hidden u br. Sorry, hidden holt píšu ze zvyku, dřív jsem používala čistič hr, kde se hodil.
Rob Roy
Profil *
J: ja opravdu velmi dekuji

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0