Autor Zpráva
wifon
Profil
Cavte

Xcem sa opytat ci ide dat "vnutorny" border?To znamena ked mam 200px DIV a nastavim mu 1px border jeho sirka sa zvacsi na 202px!Da sa dat nejakym rozumnym sposobom "vnutorny" border tak aby ostala sirka 200px?Dik moc :P
fjbdjbvid
Profil *
box-sizing:border-box nebo líp neuvedenim !doctype
wifon
Profil
box-sizing:border-box nebo líp neuvedenim !doctype
Po neuvedeni !doctype sa bude border spravat ako vnutorny?Ale po vymazani !doctypu nepojdu ine veci :(
Gappa
Profil
Jinak to asi nepůjde, než uvedenými způsodoby - snad jedině pomocí outline, ale to zase neumí IE...takže na nic.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: