Autor Zpráva
Jearse
Profil *
lidi co mam blbe?

HTML


<div id="obalovacidiv">

<div id="hlavicka">
Hlavička
</div>

<div id="levypanel">
</div>

<div id="hlavnipanel">
</div>

<div id="pravypanel">
</div>

<div id="paticka">
Patička
</div>

</div>

CSS

body {
text-align: center;
margin: 10px;
}

#obalovacidiv {
text-align: left;
margin: 0px auto;
padding: 0px;
border: solid 1px black;
width: 800px;
background: url(pozadi.jpg);
}

#hlavicka {
padding: 10px;
margin: 0px;
border-bottom: solid 1px black;
background: gray;
}

#levypanel {
width: 200px;
float: left;
}

#pravypanel {
width: 200px;
float: left;
}

#hlavnipanel {
width: 400px;
float: left;
}

#paticka {
border-top: solid 1px black;
background: gray;
clear: both;
}


diky ve FF mi to jede ale v IE vubec...diky za pomoc
Manq
Profil
Jearse
Zkus to nějak takhle:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
<title></title>
<style>
body {
text-align: center;

}

#obalovacidiv {
text-align: left;
margin: 0px auto;
padding: 0px;
border: solid 1px black;
width: 805px;
background: url(pozadi.jpg);
}

#hlavicka {
padding: 10px;
margin: 0px;

background: gray; border:1px solid #000;
}

#levypanel {
width: 200px;
float: left; border:1px solid #000;
}

#pravypanel {
width: 200px;
float: right;
border:none;

}

#hlavnipanel {
width: 400px;
float: left; border:1px solid #000;
}

#paticka {

background: gray;
clear: both; border:1px solid #000;
}
</style>
</head>
<body>
<div id="obalovacidiv">

<div id="hlavicka">
Hlavička
</div>

<div id="levypanel"> levy panel
</div>

<div id="hlavnipanel"> obsah - hlavni
</div>

<div id="pravypanel"> pravy panel
</div>

<div id="paticka">
Patička
</div>

</div>
</body>
</html>
Flip
Profil
lítají ti tam pixely... máš 800px width... a dáváš tam tři sloupce dohromady o 800px... a k tomu tam cpeš paddingy... především bych ještě ošetřil * {margin:0; padding:0;} což ti zajistí vynulování těchto vlastností u všech prvků, u kterých si to přímo nezadal, zbavíš se pak problémů s prohlížeči, jelikož IE si dává paddingy tam kde FF třeba ne...
Jearse
Profil *
lítají ti tam pixely... máš 800px width... a dáváš tam tři sloupce dohromady o 800px... a k tomu tam cpeš paddingy... především bych ještě ošetřil * {margin:0; padding:0;} což ti zajistí vynulování těchto vlastností u všech prvků, u kterých si to přímo nezadal, zbavíš se pak problémů s prohlížeči, jelikož IE si dává paddingy tam kde FF třeba ne...


udelal sem jak si mi rekl a nejde to.... v ie mi to proste nejde levej panel mi prorazi do paticky nemam skusit treba cleaner ?
Jearse
Profil *
uz je to dobry diky moc!

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: