Autor Zpráva
Scrand
Profil *
Ahoj mam čtyři obrázky a potřeboval bych, aby se mi po najetí na některý z nich zobrazil další pod nima. Aby každý obrázek mohl zobrazit pod těmito obrázky obrázek další, který by byl proměnlivý. Při najetí na další by se opět změnil. Děkuji za pomoc. Snad ste mě pochopili :)
Plaváček
Profil
Scrand

Já to nepochopil. Jsem už starej.
Scrand
Profil *
Omlouvám se za kvalitu ale sem v práci tak sem musel vyjít s malovánim :)

Btw: to nebude stářim, jen se blbě vyjadřuju :ú

Knopi
Profil
Scrand: Absolutním pozicováním se to dá řešit. Viz. Interval - http://css.interval.cz/clanky/vertikalni-menu-s-komentari/ , trošku to budeš muset upravit.
Scrand
Profil *
se v absolutnim poziciovánim nevyznam :( ale zkusim to zitra nastudovat ;) jinak tenhle css se zobrazuje uplne jinak v ie a inak v opere :(
Scrand
Profil *
Sorry uz se to zobrazuje dobre ;) na intervalu maj nějak špatně napsaný css přímo v ukázce kodu, po tom co sem zobrazil a použil css ze vzoru tak to jede ;) diky moc zkusim to upravit
Scrand
Profil *
Zdarek, tak sem to uz tak nejak upravil :) ale mam problem! Opera a Firefox to zobrazují dle představ. Ale IE to zobrazuje pouze jako statické obrázky bez těch co se mají zobrazit po najeti :'(

Tady házim link na stranku a tady Odkaz na CSS soubor

Prosim všechny laskavý lidi o radu :) zkoukněte to a dejte pls vědět. sem celej bezradnej :(

Předem díky všem
Scrand
Profil *
Prosim? to fakt nikdo nepomůže :(
Plaváček
Profil
Scrand

Stačí pomoct takhle? http://klient.plavacek.net/obrazek.html
Scrand
Profil *
děkuju moc :)
Scrand
Profil *
tak je to v haji, tohle už jde, ale je možnost to nějak mít přímo umýstěný v divu? :(
Manq
Profil
Scrand
Projdi si kód, až ho pochopíš, zjistíš to.
Scrand
Profil *
zkoušim změnit position i display ale hazi to chyby.

nemysli si zkoušim to tady upravovat.
Scrand
Profil *
Jen pro pochopeni.

Sám sem to umístil přímo do divu kde to předtím šlo normálně, když tam bylo tohle to staticky. No a ted kdyz sem to tam dal tak to zustalo na tom samym miste, tak sem si to upravil aby to tam bylo.

Vyhodil sem position:absolute; a zrusil top a left, ale pak je problem se zobrazovanim toho obrazku kterej se ma zobrazit po najetí na obrázek tam v tom prostoru pod nimi.
Scrand
Profil *
prosim nemohl by mi nekdo pomoct :(
Jacker
Profil *
No tak v FF to jde bez problemu, akorat trochu upravit to width apod ale v IE ani ránu
Scrand
Profil *
plavacek to upravil dobre. Jen je treba to nemit v absolutnim poziciováním. chci to mít přímo v nějakym divu.
Plaváček
Profil
Scrand

Když nadřazenému DIVu nastavíš relativní pozici, měl by se celý problém vyřešit. Bez absolutního pozicování se v tomto případě stejně neobejdeš.
Scrand
Profil *
je to divný, normálně když je to na stránce samotný tak to funguje. přiřadil sem všem položkam ještě vlastní class aby to nehazelo bordel s ostatníma položkama na webu. Jenže při tom vložení už to pak stejně nejde :(

jinak díky vůbec sem nevěděl že je i možnost relative.

ještě se v tom nějak pohrabu kdyžtak se pak ozvu ;)



ještě jednou díky moc ;)
Scrand
Profil *
Tak diky moc uz sem to rozchodil problem byl v pridelenem stylu pro div ve kterém se nacházela tato nabidka. Ještě jednou díky.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: