Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
somebody Profil * |
#1 · Zasláno: 31. 7. 2007, 17:01:27
Dobrý den,
mám takovej problém, mám web který má jednu část webu tak, že má jeden hlavní a pak v něm je floatově, jeden vlevo druhej vpravo. Všechno je super až na to že ty dva float divy musí mít stejné odsazení kvůli obrázku. Chyba je taková že v FF a v Opeře se mi liší v margin-top:odsazení o 3px; Dám o tři více(13px) zobrazí se to dobře v opeře, dám o tři méně (10px) a jede to ve FF. Může mi někdo tohle vysvětlit ? :-) já myslel že vždy se to zobrazí stejně. |
||
Plaváček Profil |
#2 · Zasláno: 31. 7. 2007, 17:23:01
somebody
Bez ukázky kódu ti neporadí nikdo. Asi ani já, což mě docela štve. |
||
somebody Profil * |
#3 · Zasláno: 31. 7. 2007, 17:29:01
Ten kód je docela hodně dlouhej, ale což web je u známeho na :
http://www.uniquestyle.eu/lanex/ A css je to military.css pro tu část. Bude to beztak nějaká kravinka, ale ja už na to koukám strašně dlouho, a určitě znáte jak na něco koukáte dlouho tak už tu chybu přecházíte pořád. |
||
somebody Profil * |
#4 · Zasláno: 1. 8. 2007, 09:51:33
nikdo nic ? :-(
|
||
Jiří Baloun Profil |
#5 · Zasláno: 1. 8. 2007, 11:27:42
Je tam předivováno, zkus to předělat a zjednodušit (kód). Jinak pro Operu můžeš použít zvláštní styl <link rel="stylesheet" type="text/opera" href="css/opera.css" media="screen,projection,tv" />
|
||
somebody Profil * |
#6 · Zasláno: 1. 8. 2007, 11:48:13
Bingo !
Díky Jiří! Mnohokráte díky... Problém že ja to dostal už takhle, a měl jsem to jen zoptimalizovat pro kamaráda. Funguje to, to je hlavní, děkuji! |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0