Autor Zpráva
Jeay
Profil *
Zdravim lidičky...jsem webdesignér začátečník a měl bych dotaz...vytvořil jsem si celkem pěknej web pomocí css a to jen za dnešní den,ale teď potřebuju poradit jak udělám když mám v levým pruhu odkazy,aby se mi když na ně kliknu otevřely v části stránky která se v hlavičce jmenuje #obsah,neboli napravo od menu a zbytek zůstal na stránce ...zkoušel jsem to všelijak,ale nepodařilo se...:(Díky.
Vladosik
1) Rámy
2) Iframe
3) PHP - include

Stačí pohledat.
Jeay
Profil *
No to se lehce řekne,ale mě se to neustále otvírá v jiným okně...dejme tomu že si zkopíruju příklad na pozicování na "jak psat web" (http://www.jakpsatweb.cz/priklady/css-sloupce.html)a vytvořím si ještě jednu stránku uvod.html a v levým menu se na ni chci odkázat aby se mi otevřela v oblasti obsah???

<div id="levy">
Levý sloupec
<p>Zde se obvykle vyskytuje hodně odkazů</p>
<p><a href="uvod.html" target="obsah">Uvod</a></p>

</div>

proste mi to porad lita do novyho okna:(
Vladosik
Jeay
Doporučuji Ti přečíst od začátku www.jakpsatweb.cz , protože myslím, že tvorbě www stránek vůbec nerozumíš.
Takhle CSS rozhodně nefunguje...
Jeay
Profil *
dobrá rada nad zlato....píšu že jsem začátečník,což se dá brát tak že tvorbě stránek nerozumím do teď jsem používal rámy,neboli frames a tam je to v tomhle jednoduchý,ptž do rámu obsah nasměruju stránku jménem galerie po kliknutí na...,atd., ale od začátku studovat rozhodně nebudu...ale díky za radu.
Vladosik
dobrá rada nad zlato....píšu že jsem začátečník,což se dá brát tak že tvorbě stránek nerozumím
Já to tak beru, proto Tě směřuji někam, kde se dozvíš, jak to funguje. Zde Ti to nikdo vysvětlovat nebude, když je to vše popsáno na www.jakpsatweb.cz/css/ . Pokud se to nechceš učit CSS od začátku, tak těžko se pohneš z místa. Hodně štěstí.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0