Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Gaudino Profil |
#1 · Zasláno: 1. 8. 2007, 20:52:42
Ahoj, muzete mi nekdo prosim vas poradit proc mi nefunguje podmineny komentar??
pritom jsem jsem to nekde nasel na webu jako funkcni reseni, ale proste mi to nende <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css.css" /> <!--[if lte IE 6]><link rel="stylesheet" type="text/css" href="cssie.css" /><![endif]--> podle me je to dobre, ale nechapu ze nende...diky |
||
Jiří Baloun Profil |
#2 · Zasláno: 1. 8. 2007, 22:16:48
Předpokládám, že ti to nefunguje v IE6.. Nepoužíváš náhodou IE7 současně s IE6 standalone verzí? V takovém případě je třeba malý zásah do registru, aby se IE6 rozpoznal správně. Zkus nejdřív do css.css dát definice pro IE6 pomocí podtržítkového hacku.
|
||
Gaudino Profil |
#3 · Zasláno: 1. 8. 2007, 23:37:32
Nepoužíváš náhodou IE7 současně s IE6 standalone verzí?
nee, nepouzivam Zkus nejdřív do css.css dát definice pro IE6 pomocí podtržítkového hacku. jo, uz me nebavilo patrat dal, tak jsem to takhle udelal a jede to v poho Ale stejne by me zajimalo, proc mi ty podmineny komentare nejdou :-( |
||
Anonymní Profil * |
#4 · Zasláno: 2. 8. 2007, 00:16:35
A nepoužívaš IE 7?
Komentár znamená <= IE6 |
||
Gaudino Profil |
#5 · Zasláno: 2. 8. 2007, 10:14:19
A nepoužívaš IE 7?
nee, nepouzivam IE7 a vim dobre, co <!--[if lte IE 6]> znamena o tom vic me to zarazi ze to nende |
||
Časová prodleva: 1 rok
|
|||
redfrog Profil * |
#6 · Zasláno: 31. 8. 2008, 14:21:04
No taky se me stalo ze mi nefunguje podminen kometar, na localu funguje bez problemu, na hostingu jiz ne. Ale jiny web na tom samem hostingu uspesne funguje i z identickym podminenym komentarem. Je to hodne zarazejici je to snad poprve, co jsem naarazil na problem ze nefunguje... Nesetkal se nekdo s timto a podarilo se mu to vyresit?
|
||
redfrog Profil * |
#7 · Zasláno: 31. 8. 2008, 19:23:29
zjistil jsem ze problem zrejmne bude na hostingu. zminovany web kde nefungoval podmineny komentar, jsem nahral na jiny hosting u to sameho poskytovatele, kde podmineny prikaz funguje bez problemu a jiz drive fungoval. takze se domnivam ze problem bude na druhe strane uz jsem psal na pdoporu. budu informovat v cem byl problem a jak to dopadlo.
|
||
redfrog Profil * |
#8 · Zasláno: 2. 9. 2008, 17:06:32
Tak na hostingu mi zdelieli ze problem neni unich, ze vse proverili a nenalezli zadnou zavadu co by tomu mela zapricinit. Tak mi to nedalo a hrabkal sem se v tomy nahraval sem ruzne funkcni weby na ten hosting a ruzne kombinoval a kopiroval tam a zpet.
Nakonec sem odinstalovla IE7 (protoze IE6ka se stale hlasila jako 7, vahu sem tomu neprikladal, když to na jinych webech fungovalo bez problemu), nepomhlo tak sem prevalcoval multiple-ie-setup (utilita ktera pustit vice IE na jednom PC) a ouha uz vse funguje jak ma:) hodne divne... Nebo spis nekdo je proklety:D Davam bolsevikovi rok maximalne dva:D http://www.toplist.cz/stat/?a=history&type=1 |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0