Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Togusa Profil |
#1 · Zasláno: 2. 8. 2007, 14:23:27
Nazdar Ludia,
potrebuje pomoct! Snazim sa marne nastavit stlpec v tabulke na width: 93px. Ked mam prazdnu tabulku s tymto stlpcom tak je to ok. Problem nastane vzdy ked tam vlozim obrazok. Stlpec sa natiahne na viac ako 93px. Obrazok ma menej ako 93px! Skusal som max-width, ale to mi je v IE6 na tri veci… Nevie mi nikto skuseny poradit? Ake su moznosti presneho nastavenia rozmerov tabulke? |
||
Jiří Baloun Profil |
#2 · Zasláno: 2. 8. 2007, 16:27:24
Problém nebude s šířkou, musíš tam mít jinou botu. Zkus vynulovat margin a padding popřípadě se podívat jestli obrázek v tabulce nedědí nějakou vlastnost definovanou jinde.
|
||
Togusa Profil |
#3 · Zasláno: 3. 8. 2007, 13:36:15 · Upravil/a: Togusa
Dakujem, za typ. Pomohlo mi to pri hladani chyby. Problem bol, ze som mal v jednej bunke nastaveny border: 5px solid white; Nejak som to prehliadol. A ked som zacal robit celu tabulku znovu vsimol som si, ze border + vlozenie obrazka zmeni sirku bunky.
Co by som sa velmi rad spytal je, da sa nastavit vnutorny pasik v bunke (5px solid white), tak by som nic ine nezmenil? Dakujem. |
||
Jiří Baloun Profil |
#4 · Zasláno: 5. 8. 2007, 00:03:14
Nevím co je to pasik, ale pokud nastavíš border buňce tabulky, tak musíš odpovídajícím způsobem zmenšit její šířku, aby měla celkově stejný rozměr.
|
||
Togusa Profil |
#5 · Zasláno: 5. 8. 2007, 09:48:51
Dakujem za radu, uz som to skusal.
Bunka ma 93px x 93 px, ked tam pridam border 5px tak to zmenim na 88px x 88px, ale nic mi to nepomoze. Sprava sa to divne, tak ako na zaciatku. Stlpec sa natiahne na viac ako 93px. |
||
Jiří Baloun Profil |
#6 · Zasláno: 5. 8. 2007, 16:13:12
Zmenši to na 83px (border je z obou stran)
|
||
Togusa Profil |
#7 · Zasláno: 5. 8. 2007, 20:46:46 · Upravil/a: Togusa
Dakujem! Mal si pravdu... Mohlo ma to napadnut. :-/
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0