Autor Zpráva
zakna
Profil *
existuje nějaký způsob jak vložit php skript opatřený vlastním css stylem ( např. guestbook), do www stránky která používá jiný styl css? ne přes iframe. díky.
niCe
Profil
Máš v tom mixér. Nepleť php s css.

Php totiž v konečné podobě není nic jinýho než html. Pokud bylo otázkou původně myšleno, že se phpčkem vloží na stránku nějakej html kód, kterej potřebuje extra css styly, máš víc možností:

1. Zjistit to vložení ještě u výpisu hlavičky <head> a zapsat tam extra <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/extra-style.css">
2. Pokud je již hlavička komplet a výpis je momentálně v <body>, zapiš prostě ty extra styly do tagu
<style type="text/css">
#niCe {intelligence:enormous; attractiveness:enormous; sex-appeal:enormous; mood-for-working:none;
</style>
3 A nebo poslední způsob, podotýkam že úplně nejnevhodnější, a to zapsat ke konkrétním prvkům toho guestbookku atribut style="blabla". Jenže to by se muselo u každého tagu vypisovat což není zrovna ideální.

Doufám, že ti tohle pomůže, protože jinak absolutně netušim, co bylo otázkou myšleno

niCe
zakna
Profil *
mám vytvořenou www stránku naformátovanou pomocí nějakého stylu css a php skript (vygeneruje jinou www stránku) naformátovaný úplně jiným stylem. a chci "sloučit tyto dvě stránky do jedné". problém je, že jakmile přidám skript pomocí include, přepíše se mi styl stránky stylem toho skriptu... prvek iframe udělá to co potřebuji, ale nechci ho používat. ještě můžu vložit skript do speciálního bloku a upravit jeho styl, jenže skript i jeho styl je dost obsáhlý.
bukaj
Profil
zakna
Co takhle odmazat řádek v PHP skriptu, který tam vypisuje styl?
zakna
Profil *
kdyz smažu styl v php skriptu, tak se skript zformátuje stylem www stránky do které je vnořen.
tiso
Profil
Jedna možnosť tu je - všetky selektory css pre vnorený skript začať id-čkom (prípadne triedou) prvku do ktorého je obsah skriptu vložený. S tým, že ako ochranu pred pôvodným css budeš musieť defaultne nastaviť nejaké vlastnosti, ktoré sa v pôvodnom css menia a vo vnorenom nie...
Ale ako to máš spravené skutočne neviem.
zakna
Profil *
tiso
styl toho skriptu je dost obsáhlý, nechtělo se mi to přepisovat. doufal jsem, že bude existovat nějaké elegantnější řešení. asi to jinak nepude. díky všem za nápady.
tiso
Profil
zakna - elegantnejšie riešenie existuje - napísať si preň css priamo na mieru...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0