Autor Zpráva
dehtak
Profil
zdravim delam takovou mapku malou a potrebuju na ni pozicovat bod kterej ukazuje misto na mape.
Pod mapkou budu mit text a potrebuju nejak udelat , nevim jak aby se mi menila class trida toho bodu
uvedu priklad
styl >
.pozice1 {position: relative; left: 18px; top: 32px }
.pozice2 {position: relative; left: 125px; top: 12px }
konec stylu

a ted ten text

<a href ="#" onmouseover ="pozice 1" onmouseout="">Praha</a>
<a href ="#" onmouseover ="pozice 2" onmouseout="">BRNO</a>
a ted ten obrazek (bod) ktery se mi bude pozicovat

<img class="promena pozice" src=bod.gif border="0">

Tady jak vydite potrebuju aby se mi mnenila ta class trida podle toho jestli bude pozice1 nebo pozice2
Prosim poradte Diky
centi
Profil
onmouseover="this.className = 'pozice1';"
dehtak
Profil
jasne to jsem zkousel , ale kdyz mam ten obrazek <img class="this.className" src=bod.gif border="0"> , tak to nefunguje
on musi predat nazev toho classu jinemu objektu
dehtak
Profil
onmouseover="this.className = 'pozice1';"
takhle by se mi pozicoval akorad ten link
mam pocit ze to musi bejt nejak takhle set.className a ted ten obrazek nevim jak musi mit tu promenou class="className" ?
ted to mam udelany ve flashy asi takto http://www.gbsylt.de/insel.swf aby ste vedeli co mam na mysli
ale chci to udelat v css pac ty mesta tam byt nemusi nebo jich tam muze byt vic takze to bude propojeny s php
bukaj
Profil
dehtak
Aby si stím obrázkem mohl něco dělat, přiřaď mu nějaké id. Třeba bod.
A u odkazu bude:
onmouseover="document.getElementById('bod').className='pozice_mesta'" onmouseout="document.getElementById('bod').className='vychozi_pozice'"
dehtak
Profil
aha :-) dobra hned to jdu zkusit - Uz jsem to zkusil , ono fakt funguje a ja vcera googloval celej den a byl z toho na prasky . Ja vedel ze v tom nebude nic slozity , jen sem nevedal jak.
Dik mooooc .

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: