Autor Zpráva
wifon
Profil
Cavte potrebujem poradit.Mam objekt (DIV), ktory ma nastavene presne rozmery a do neho sypem obrazky len tie obrazky maju rozne rozmery a potrebujem aby bol ten obrazok vzdy presne v strede!Horizontalne ho v strede mam, ale vertikalne neviem ako...??:(
Diky moc...
habendorf
Profil
Jsem fakt zvědavej, jestli bude někoho bavit po dvoutísící odpovídat na otázku ohledně centrování.
Jufa
Profil *
Jsem fakt zvědavej, jestli bude někoho bavit po dvoutísící odpovídat na otázku ohledně centrování.
Pravda je že to tady je dvoutisíkrát. Ale pokaždý jinak. Zajímalo by mě jedno funkční řešení.
wifon
Profil
No len ja mam stvorec a v nom dalsi stvorec, v ktorom je ten obrazok. A okrem toho stvorca, v tom prvom stvorci, tam mam este dva riadky textu ktore su rozne nastylovane (je v nich pouzity aj float atd...), pouzijem jedno riesenie, obrazok je sice v strede (hoci iba v FF) ale rozhadze mi zvysok, atd.... :(
tajny spion
Profil
Jufa
body
{
text-align: center;
}

#obal
{
margin: 0 auto;
text-align: left;
}

Taky jsem to zezacatku nechapal, ale stoji to za to se to naucit. Ale jak koukam, resi se to tu kazdy den :)
Mistr
Profil
wifon
ale vertikalne neviem ako
http://www.jakpsatweb.cz/css/css-vertikalni-centrovani.html
habendorf
Profil
tajny spion

Chápeš význam slova "vertikální"?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: