Autor Zpráva
had
Profil *
zdravím,
potřeboval bych pomoct. na stránkách http://tigers.spolco.net vyvíjím novej weblog a nevim si rady s menu nahoře. vyrobil jsem si obrázky i s textem (text je součástí toho obrázku), ořezal to a chci, aby byly ty obrázky jaksi "napláclý" na sobě, aby tam nebyla mezi nima ta mezera. nevím, co mi ji tam dělá, nejspíš to bude css. obrázky vkládám přes xhtml, tam by snad problém bejt neměl. takže tady je css soubor:

.podklad {position: relative; width: 700px; height: 100%; margin: auto; min-height: 700px;}
.menu {position: relative; top: auto; left: auto; width: auto; height: 50px;}
img {border-style: none;}


díky za pomoc
Bubák
Profil
Ralomení řádku v HTML kódu je mezera. Řešení existuje spousta, třeba takto:
<a href="uvod.php"><img src="images/aktuality.jpg" alt="" title="Aktuální dění v mém životě" /></a><!--
--><a href="kniha.php"><img src="images/_kniha.jpg" alt="" title="Názory a vzkazy čtenářů" /></a>
habendorf
Profil
Ale fuj.

float:left
had
Profil *
díky za pomoc ;)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: