Autor Zpráva
jirabach
Profil
Amatérsky do CSS kouknu jen občas.
Popostrčte mě - co mám špatně na zápisu hover, nebo specifikaci zápisu na (pokusném!) webu
www.bachmann.cz/novy_web
jde mi o to, aby hover pozadí menu bylo v celé ploše buňky
když jsem nedal padding, bylo to dobře - bez paddingu ale byly řádky husté a vlevo až na okraji buňky
díky.

.tabul_2
{
font-family: Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif;
font-size: 13px;
color: White;
border: 1px solid #7B8997;
display: block;
background-color: #616F7C;
padding: 2px 2px 2px 10px;
}

.tabul_2 a:link {
color: white;
text-decoration: none;
}


.tabul_2 a:hover {
background-color: #47535F;
display: block;
color: white;
text-decoration: none;
}
Bubák
Profil
Nedělej menu tabulkou, ale použij tag <menu>, nebo <ul>
Více třeba http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=5&topic=57 406
jirabach
Profil
Bubáku díky,
koukám (čtu) že nejsem jediný, kdo to dělá zbytečně kostrbatě. Musím si najít teorii o

<style>
ul#menu {width: 100px;}
#menu a {display: block;}
</style>

<ul id="menu">
<li> <a href="index.html">Aktuálně</a> </li>
<li> <a href="index.html">Informace</a> </li>
...
</ul>

Tak to dopadne, když amatér chce rozumět všemu. Znám to ze své profese. Uznávám, jdu se to "doučit".
vipouš
Profil *
Když už je tu to tema :-(
Taky mam menu s hover.htc Na lokále mě funguje a na hostingu www.gzk.cz ne....
Nemužu přijít na to čim to je..................pokud by se někdo našel kdo by poradil budu rád.

Localhost : local kv4u
hosting: www.kv4u.com

Jinak se omlouvám že vstupuju se svím problémem do již rozjetý diskuze
vipouš
Profil *
oprava ************* Local host local kv4u

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: