| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| jirabach Profil |
#1 · Zasláno: 29. 8. 2007, 09:39:28
Amatérsky do CSS kouknu jen občas.
Popostrčte mě - co mám špatně na zápisu hover, nebo specifikaci zápisu na (pokusném!) webu www.bachmann.cz/novy_web jde mi o to, aby hover pozadí menu bylo v celé ploše buňky když jsem nedal padding, bylo to dobře - bez paddingu ale byly řádky husté a vlevo až na okraji buňky díky. .tabul_2 { font-family: Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 13px; color: White; border: 1px solid #7B8997; display: block; background-color: #616F7C; padding: 2px 2px 2px 10px; } .tabul_2 a:link { color: white; text-decoration: none; } .tabul_2 a:hover { background-color: #47535F; display: block; color: white; text-decoration: none; } |
||
| Bubák Profil |
#2 · Zasláno: 29. 8. 2007, 10:05:54
Nedělej menu tabulkou, ale použij tag <menu>, nebo <ul>
Více třeba http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=5&topic=57 406 |
||
| jirabach Profil |
#3 · Zasláno: 29. 8. 2007, 13:13:25
Bubáku díky,
koukám (čtu) že nejsem jediný, kdo to dělá zbytečně kostrbatě. Musím si najít teorii o <style> ul#menu {width: 100px;} #menu a {display: block;} </style> <ul id="menu"> <li> <a href="index.html">Aktuálně</a> </li> <li> <a href="index.html">Informace</a> </li> ... </ul> Tak to dopadne, když amatér chce rozumět všemu. Znám to ze své profese. Uznávám, jdu se to "doučit". |
||
| vipouš Profil * |
#4 · Zasláno: 29. 8. 2007, 14:38:34
Když už je tu to tema :-(
Taky mam menu s hover.htc Na lokále mě funguje a na hostingu www.gzk.cz ne.... Nemužu přijít na to čim to je..................pokud by se někdo našel kdo by poradil budu rád. Localhost : local kv4u hosting: www.kv4u.com Jinak se omlouvám že vstupuju se svím problémem do již rozjetý diskuze |
||
| vipouš Profil * |
#5 · Zasláno: 29. 8. 2007, 14:59:54
oprava ************* Local host local kv4u
|
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
0