Autor Zpráva
Antonidas
Profil *
ahoj, pořád nechápu jakej je rozdíl mezi identifikatory a třídou, pls poradíte nekdo

díky
Manq
Profil
Antonidas
ID s unikátním jménem by měl být správně v dokumentu pouze jednou.
CLASS kolikrát chceš.

U CLASS můžeš použít násobné třídy. Ale blbnou v IE6.
Antonidas
Profil *
Antonidas
ID s unikátním jménem by měl být správně v dokumentu pouze jednou.
CLASS kolikrát chceš.

U CLASS můžeš použít násobné třídy. Ale blbnou v IE6.


takže to beru tak že budu používat jen class :D:D
Manq
Profil
Antonidas
Někdo to tak dělá. Myslím, že například místní guru habendorf :o) to tak provozuje.
habendorf
Profil
U CLASS můžeš použít násobné třídy. Ale blbnou v IE6.

I v IE7.

Myslím, že například místní guru habendorf :o) to tak provozuje.

Provozuje, ale že by guru ... :o)
Manq
Profil
habendorf
I v IE7.

Díky za doplnění.

Provozuje, ale že by guru ... :o)
Už jen podle počtu příspěvků. A samozřejmě podle znalostí.
Chamurappi
Profil
Reaguji na habendorfa a Manqa:
I v IE7.
Jen v quirku. Mohu doložit autoritativní citací:
Ve standardním režimu Exploreru 7 fungují.“ — zdroj
oogi
Profil
Manq
Proč ID jen jednou? Z jakýho to máš zdroje?
habendorf
Profil
oogi

Protože principem ID je jaksi unikátní identifikace.
oogi
Profil
habendorf
A proč to tedy přední české portály nedodržují?
habendorf
Profil
oogi

Na to se ptáš mě? Zeptej se jich co je k tomu vede.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: