Autor Zpráva
nosko
Profil
Zdravím všetkých, je nejako možné zarovnať obrázok v bunke napravo

<table>
<tr style="background:#00cc00">
<td>xxx</td>
<td>www</td>
<td>12</td>
<td><b>91 [1903]</b><img src="http://www.okson.webzdarma.cz/casovac/meska.gif" style="vertical-align: bottom; margin-left: 2px;" width="20px" height="18px"></td>
</tr>
<tr style="background:#00cc00">
<td>yyy</td>
<td>eee</td>
<td>12</td>
<td><b>1 [2]</b><img src="http://www.okson.webzdarma.cz/casovac/meska.gif" style="vertical-align: bottom; margin-left: 2px;" width="20px" height="18px"></td>
</tr>
</table>

som myslel že klasické align="right" by malo stačiť, no akosi nestačí?!
ďakujem za každú pomoc :)
Casero
Profil
nosko
Nastav bunce styl: text-align:right;
nosko
Profil
Dík, to som skúšal,
som sa zle vyjadril: potrebujem len obrázok zarovnať doprava
a ešte som zistil že tam mám chybu, ktorá zapríčiňuje tú nefunkčnosť align="right" a totiž ten

style="vertical-align: bottom; margin-left: 2px;"

keď ho zmažem tak funguje to align right, ale tak že obrázok sa zalomí akoby na nový riadok, dá sa to nejak nastaviť aby sa nezalamoval?
teraz to vyzerá takto

Ď
Casero
Profil
nosko
Co float?
nosko
Profil
Jééé, díkes moc, float som síce skúšal: najprv na td - neviem z akého dôvodu:) potom na img, ale to nefungovalo(right/left) a teraz veď jasné že

table b {
float: left;
}


Ešte raz dik ;)

vysledok

Vyriesene - lock
Casero
Profil
nosko
U img to nefungovalo, jelikož je v kódu až za "b". Stači je pouze přehodit a bude fungovat i u IMG, ale je to jedno.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0