| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Lopyn Profil |
#1 · Zasláno: 18. 9. 2007, 18:43:05
čau, chtěl sem se zeptat jak vertikálně zarovnat objekt...mám text kterej je vloženej v tagu code. v Css má code náký paramentry, písmo, pozadí atd. no a já potřebuje v rohu tohohle segmentu mít ještě jedno meníčko v kterym můžu dát na výber rozklik článku atd. pokud použiji odstavec, tak to není validní a viz. prohlížeč mozila se to zobrazuje ven z "CODE" - blokovýho elementu.. při použítí span je vše zobrazuje uvnitř ale zase tam vázne to pozicování...mohu poprosit o radu
|
||
| Lopyn Profil |
#2 · Zasláno: 18. 9. 2007, 18:51:00
nebo mě napadlo absolutně pozicovat od kraje a spodku divu , no ale s provedením si nejsem jistej, páč pozition absolute mi to rovná od okraje monitoru, a já bych potřeboval od kraje nadřezenýho prvku? máte někdo řešení?
|
||
| Bubák Profil |
#3 · Zasláno: 18. 9. 2007, 18:52:53
Zanořené pozice ;-)
|
||
| Lopyn Profil |
#4 · Zasláno: 18. 9. 2007, 19:11:22
jou. diky...du to zkusit. a sem zvědavej, páč si myslim že to nepude:). aspon teda podlě článku na jakpsatweb, no:)
|
||
| Lopyn Profil |
#5 · Zasláno: 18. 9. 2007, 19:15:35
realita je jiná. pokud dám prvku který chci mít v určitém místě styl: position:absolute, top : cislo px; a right: cislo px; tak to je od odkraje aktivního okna!!!a i kdybych to šlo tak mám text dynamicy generovanej, takže toto řešení použít nemohu
|
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
0