Autor Zpráva
Jožka
Profil *
mam kod ktery jede ve FF, IE, OPERE 8 BETA
ale v novy osmickovy opere ne...

po par zkouskach jsem zjistil ze jde o fload: left a fload: right

#levysloupec {
z-index: 1;
float: left;
position: relative;
width: 450px;
height: auto;
}
#pravysloupec {
z-index: 1;
float: right;
position: relative;
width: 335px;
height: auto;
}

ale jak to muzu vychytat? zavisi na tom rozvrzeni stranky (ty sloupce)
diky
habendorf
Profil
A pointa? V čem je problém? Co to děla nebo nedělá?
Jožka
Profil *
aha zapomněl jsem napsat že se pak v těch slopucích nedá kliknout na odkazy...když dám ty floady pryč tak to pujde ale zase to nebu vedle sebe ale pod sebou (sloupce)
habendorf
Profil
No to je divný, dej sem i html kód, nebo ještě lépe link. A zkus vyhodit ty z-indexy, u relativních pozic jsou asi stejně zbytečný.
Jožka
Profil *
nejsou kdyby tam nebyly tak nejdou označit odkazy ani ve FF, je to divný ale jak to vychytat
html:
<html>
<div id="sloupce">
<div id="levysloupec">
dalsi html kod
</div>
<div id="pravysloupec">
dalsi html kod
</div>
</div>
</html>
Jožka
Profil *
snad jeste css kod pro id sloupce:

#sloupce {
aling: auto;
text-align: left;
position: relative;
width: 800px;
height: auto;
}
Jožka
Profil *
snad jeste css kod pro id sloupce:

#sloupce {
aling: auto;
text-align: left;
position: relative;
width: 800px;
height: auto;
}
Jožka
Profil *
snad jeste css kod pro id sloupce:

#sloupce {
aling: auto;
text-align: left;
position: relative;
width: 800px;
height: auto;
}
Jožka
Profil *
jej to byla nejaka chyba?
Martin Kuželka
Profil
Zkus ten styl nahradit jenom tímhle:

#sloupce {
text-align: left;
width: 800px;
}
#levysloupec {
float: left;
width: 450px;
}
#pravysloupec {
float: right;
width: 335px;
}
habendorf
Profil
Co znamená nejdou označit odkazy ? Nejde kliknout?
Jožka
Profil *
přesně, prostě nereagují vůbec jako by to byl text jsem z toho vedle
Jožka
Profil *
ale vsude jinde to facha jen v ty novy Opere ne, i v bete to jelo - nechapu, asi ve finalni Opere 8 neco zmeninili s css
Jožka
Profil *
2Martin Kuželka zksil jsem ale bez vysledku korad ze to nejelo tentokrat ani v FF
Martin Kuželka
Profil
Jožko, nemohl bys to dát někam na net?
Jožka
Profil *
jo chvilku, jinak kdyztak si stahni tu operu at to vidis
Jožka
Profil *
zjistil jsem jednu skutečnost bude to něčím jiným zkusím se na to ještě podívat a napíšu
Jožka
Profil *
tak ne jsem tam kde jsem byl zkuste se mrknout na
http://digitallsoftworks.com/ds/

nejdřív ve FF nebo IE pak v Opeře 8
Fred
Profil
OT: možná by neškodilo se taky trochu zamyslet nad obrazovkami menšími než 1024x768 .
K té Opeře 8, rád bych se pokusil se v tom nějak pošťárat, ale bohužel mi v ní nejde ani CSS konsole , která v betě šla bez problémů :(
Anonymní
Profil *
no 800 na 600 by to mohlo jeste byt nebo ne? ja mam doma dva komky kde to zkousim a jede to takze kdyz pak jsem treba ve skole zjsistim ze se to uplne rozjelo...
Coolplayer
Profil *
jj jozka je muj bracha..je to lamka je pravda ze je to mozna divne..ale kdyby radeji u psani kodu testoval a testoval a odladoval a nedelal *** tak by mozna takhle neskoncil :)

---bez urazky jozko :)---
Jožka nebo také SQ
Profil *
myslím že když Yuhůů překročil limil databáze je to díky lidem jako - nepíšou k tématu, nepíšou do správných fór, obtěžujují a navážejí se do jiných, tak se sklidni
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0