Autor Zpráva
stanley
Profil *
Mám vysúvacie menu (javascript, horizontálne) a hneď pod ním je obrázok, ktorý je zobrazený s efektom tieňa (pod ním je gif súbor...). Akým príkazom mám ten obrázok s tieňom dať do pozadia?

Dúfam, že som to vysvetlil dobre, veľká vďaka za každú radu...
stanley
Profil *
zabudol som dodať, že kvôli čomu to chcem: pretože to vysúvacie menu zachádza pod ten obrázok ...
stanley
Profil *
a robí mi to len v Exploreri 6.0...:(((
minsky
Profil
zkus toto http://www.jakpsatweb.cz/css/z-index.html
i kdyz nevim jak si poradi s tim ze je tam java script :s
stanley
Profil *
už som to skúšal, no nepomohlo...:((
stanley
Profil *
ale nakoniec pomohlo so záporným z-indexom, ale musel som zas ošetriť firefox (obrázky zmizli) , ...

čafte
Manq
Profil
stanley
ale musel som zas ošetriť firefox (obrázky zmizli) , ...
Klasické chování Firefoxu. Při záporných hodnotách prvek nevykreslí.
stanley
Profil *
no s týmto pozadím mám zase problém - za krásu sa platí:(....

na stránke mám tri obrázky - ktoré po kliknutí na nich odkazujú na iný list stránky. Riešené sú tabuľkou, pretože chcem ich mať vedľa seba s textom pod každým z nich. Opera (moja láska) a Firefox to zvládajú v pohode, ale ten dinosaurus (IE 6.0) sa chová viac než čudne: absolútne ignoruje href - nedá sa kliknúť na obrázok, pozadie tam je, ale javí sa ako bez prepojenia...

Už som si myslel, že Explorer ma už neprekvapí, ale toto je na mňa silná káva... Do ri...i s ním...
Díky
Manq
Profil
stanley
Tabulky jsou na tabulková data. Jde to i bez tabulek.
Jestli chceš, abychom ti poradili, tak sem hoď kód. Z tohoto to nikdo (aspoň já ne) nevyluští. :-)
stanley
Profil *
html kód

 

<table class="xxx">
<tbody>
<tr>
<td><a href="strana1.html" class="flikr-thumbnail">
<img src="images/obraz1.gif" /></a>
</td>
<td><a href="strana2.html" class="flikr-thumbnail">
<img src="images/obraz2.gif" /></a>
</td>
<td><a href="strana3.html" class="flikr-thumbnail">
<img src="images/obraz3.gif" /></a>
</td>
</tr>
<td><a href="strana1.html.html">
<h3 class="vzorkh3">TEXT1</h3></a>
</td>
<td><a href="strana2.html.html">
<h3 class="vzorkh3">TEXT2</h3></a>
</td>
<td><a href="strana3.html.html">
<h3 class="vzorkh3">TEXT3</h3></a>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>



css


.pullout
{
background-color: #eeeeee;
padding: 5px;
float: right;
margin: 8px;
z-index: 0;
}

.flickr-thumbnail, .flickr-pullout {
float: left;
background: url('images/flickr_shadow.gif') no-repeat bottom right;
margin: 5px 5px 0px 6px;
padding: 0px 0px 0px 0px;
display: block;
width: auto;
position: relative;
z-index: 0 !important /*Non-IE6*/;
z-index: -100 /*IE6*/;
}

.flickr-thumbnail img, .flickr-pullout img, {
background-color: #fff;
border: 1px solid #a9a9a9;
display: block;
margin: -5px 5px 5px -5px;
padding: 4px;
position: relative;
z-index: 0 !important /*Non-IE6*/;
z-index: -100 /*IE6*/;
}

.flickr-thumbnail img:hover, .flickr-thumbnail:hover img, .flickr-pullout:hover img {
background-color: #ccd;
}

.flickr-pullout
{
margin: 13px 3px 3px 14px;
background-image: url(images/flickr_shadow_white.gif);
z-index: 0 !important /*Non-IE6*/;
z-index: -100 /*IE6*/;

}


mám to z jedného templatu...
Manq
Profil
stanley
Dělat takovéto věci pomocí tabulek je na nic. Zkus to bez nich. Na toto se nepoužívají. Věř mi.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: