| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| wifon Profil |
#1 · Zasláno: 21. 9. 2007, 13:51:11
Zdravim Vas! Potrebujem poradit akym sposobom robite tlacidla ktore sa skladaju z troch casti? Resp. maju napriklad zaoblene rohy! Tzn. lava strana (lavy roh) + stred (ten sa opakuje na x ose) + prava strana (pravy roh)? Ked jednoducho umiestnim tu opakujucu sa cast medzi dva obrazky tak je to odsadene o par px a nemozem to nejak zfunkcnit :( Mate s tym nejake skusenosti?Dakujem...
|
||
| Manq Profil |
#2 · Zasláno: 21. 9. 2007, 13:56:09
wifon
Hlavní DIV napozicovaný relativně s pozadím opakujícím se po X. V něm další DIVy napozicované absolutně - top:0;left:0; - tohle bude levý horní roh. |
||
| wifon Profil |
#3 · Zasláno: 21. 9. 2007, 14:22:29
Hlavní DIV napozicovaný relativně s pozadím opakujícím se po X. V něm další DIVy napozicované absolutně - top:0;left:0; - tohle bude levý horní roh.
No to je sice pekne ale mne sa ten hlavny DIV roztiahne na celu stranku!Potrebujem az sa roztiahne len podla velkosti obsahujuceho slova. |
||
| Manq Profil |
#4 · Zasláno: 21. 9. 2007, 14:55:46
wifon
Pomož si pomocí šířky, paddingu ... |
||
| Gappa Profil |
#5 · Zasláno: 22. 9. 2007, 13:38:54
Teoreticky stačí elementy dva, za předpokladu, že tlačítko má být flexibilní jenom v ose x.
První obrázek bude levý okraj + dostatečně dlouhá středová část, např. v maximální šířce obsahové části webu (u pevných layoutů) a okraje pravého. A pak už to vhodně nastylovat a je vyhráno. Toto řešení jsem (já) prvně viděl na cssplay.co.uk |
||
|
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
| wifon Profil |
#6 · Zasláno: 27. 9. 2007, 20:03:37
Teoreticky stačí elementy dva, za předpokladu, že tlačítko má být flexibilní jenom v ose x.
První obrázek bude levý okraj + dostatečně dlouhá středová část, např. v maximální šířce obsahové části webu (u pevných layoutů) a okraje pravého. A pak už to vhodně nastylovat a je vyhráno. Toto řešení jsem (já) prvně viděl na cssplay.co.uk Heh keby si mi to trosicku priblizil? :( |
||
| Str4wberry Profil |
#7 · Zasláno: 27. 9. 2007, 20:11:13
|
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
0